Упс! Наомі Кемпбелл і Селін Діон засвітили однакові вбрання

Дженніфер Лопес, Наомі Кемпбелл і Селін Діон вдягнули однакові сукні | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

А також до них доєдналася Дженніфер Лопес. 

Поділитися:

Поки українських зірок охопила «зеброва лихоманка», Голлівуд у полоні пір’я і страз. Днями одна з найуспішніших моделей світу Наомі Кемпбелл стала гостею показу весняно-літньої колекції Valentino. Аби підтримати Валентіно Гаравані, знаменитість вдягнула неординарний костюм його бренду — туніку під горло та кюлоти. 

Яскравості білому вбранню додали цікаві елементи — стрази та страусове пір’я, а також сумочка кольору фуксії і пудрові напівчоботи.

Втім, виявляється 49-річній Наомі Кемпбелл бракує сміливості. Адже раніше майже ідентичний образ продемонструвала 51-річна співачка Селін Діон. На відміну від моделі, вона вирішила похизуватися стрункими ногами і... відмовилася від штанів. 

Також у вересні у вбранні з тієї ж колекції з’явилася співачка Дженніфер Лопес. 50-річна зірка не наважилась експериментувати з тунікою (а за версією Селін — сукнею), тому просто вдягнула кейп поверх шорт і блузи з бантом. Підкреслити таким чином спортивні ноги їй також чудово вдалося.  

Як краще — з кюлотами, без них або взагалі в кейпі — вирішувати тобі. Бери участь в опитуванні та голосуй за найвдаліший образ. 

poll_content_549

Також дивись, яких ще зірок вдалося заскочити в однакових вбраннях: 

І бери участь в опитуваннях:

1. Катя Осадча і Наталія Могилевська вийшли у світ в однакових сукнях

2. Дорофєєва і Камінська засвітили однакові сукні

3. Меган Маркл і шведська принцеса з’явилися в однакових сукнях

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.  

Новини по темі