6 вражаючих фактів про чоловіків

Факти про чоловіків
freepik.com

Чоловіки полюбляють пліткувати, частенько брешуть і живуть менше жінок.

Поділитися:

Ми пропонуємо вам дізнатися кілька цікавих фактів про чоловіків:

1. Чоловіки брешуть частіше, ніж жінки

У середньому по 6 разів на день чоловіки брешуть своїм колегам, керівникам і партнерам. Жінки, у свою чергу, роблять це лише тричі на день. До слова, 94% чоловіків перебільшують розмір свого статевого органу.

2. Середньостатистичний чоловік витрачає рік свого життя на те, щоб розглядати жінок

Щодня чоловіки витрачають по 43 хвилини на день, дивлячись на 10 різних жінок! Так накопичується 259 годин на рік , а це – майже 11 днів щорічно. Жінки ж роздивляються чоловіків тільки 20 хвилин на день, що в підсумку становить лише 6 місяців за життя.

3. Чоловіки їдять у два рази більше, коли вони знаходяться поруч із жінками

Коли чоловік обідає з жінкою, він з’їдає на 93% більше піци і на 86% більше салату, ніж в компанії чоловіків.

4. Кожен десятий чоловік виховує не свою дитину

Це довели англійські учені. Вони проводили дослідження, в результаті яких з’ясувалося, що в середньому близько 10% чоловіків виховують чужих дітей, при цьому, не здогадуючись про це.

5. Чоловіки теж імітують оргазм

Як не дивно, але таким грішать не лише жінки. Дослідження, опубліковане в науковому журналі The Journal Of Sex Research, говорить про те, що приблизно 25% усіх чоловіків імітують оргазм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вийти заміж: 5 порад психологів

Найпоширенішими причинами брехні чоловіка в ліжку є бажання задовольнити потребу партнерки в синхронному оргазмі, а також алкогольне сп'яніння та непривабливість жінки.

6. Серед чоловіків більше романтиків, ніж здається.

Більшість чоловіків думають, що краще за все одружитися у 25-30 років, але понад 50% беруть шлюб раніше. Понад 66% нежонатих парубків мріють про те, щоб знайти свою єдину.

А от кількість попередніх партнерок чоловіки зазвичай перебільшують. Більшість чоловіків мають від 4 до 6 жінок до появи серйозних стосунків (а не 50-100, як вони кажуть своїм друзям).

Більше цікавих та вражаючих фактів про чоловіків читайте на сайті 2plus2.ua

 

Новини по темі