Як вийти заміж: 5 порад психологів

Як вийти заміж

Шукайте свою долю, не втрачайте надію. Навіть якщо дівчина – не красуня, все одно знайдеться той, кому вона сподобається.

Поділитися:

У житті кожної жінки настає момент, коли вона розуміє, що готова до шлюбу. Однак часто з особистим життям не складається і важко здійснити потаємне бажання.

Особливо набридають в цей час ті, хто наполегливо нагадує самотній дівчині, що вже час подумати про шлюб. Більшість самотніх жінок тільки дратуються від нагадувань такого роду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пережити розлучення: 5 порад

Будьте чесною

Одна з умов, яка допоможе вирішити цю проблему, є чесність перед собою. Для початку варто з'ясувати, чому ви досі самотня. Наприклад, вам може бути соромно зізнатись навіть собі, що є почуття до колишнього, а стосунків – немає.

Щоб зрозуміти справжню причину, варто подумати про те, що найбільше заперечуєте, ховаєте у підсвідоме. Саме це і є істиною причиною.

Поважайте себе

Неповага до самої себе здатна спровокувати аналогічну реакцію чоловічої статі до вас. Ключем успіху є повага. Для подолання цієї проблеми, варто вивчити свої мінуси та переваги, щоб у подальшому усі негативні риси трансформувати у плюси. Також потрібно не соромитись своїх переваг і вміти показувати їх з хорошого боку.

Вмійте спокушати

Потрібною якістю у побудові стосунків між чоловіком та жінкою є спокусливість. Не варто постійно бути у образі Снігової Королеви. Психологи радять уникати нудьги в стосунках. Адже чоловік не терпітиме вічно нудну та незадоволену сусідку по квартирі. Він прагне бачити поряд жінку, яка його підкорила своєю розкутістю та життєрадісністю.

Емоційна врівноваженість

Зайва емоційність є перевагою, якщо вам менше 25 років. Жінки старшого віку повинні бути більш стриманими у прояві емоцій, особливо під час спілкування з чоловічою статтю. Не можна у присутності чоловіків виявляти надмірний гнів чи образу.

Чоловікам потрібна стабільність, а не постійна їзда на американських гірках. Домівка має асоціюватись з комфортом, стабільністю та турботою. У іншому випадку зникне бажання рано повертатись додому, будуть знаходитись причини затримок на роботі, бо чоловік не знатиме, що на нього чекає вдома. Хто його зустріне ввечері? Дбайлива берегиня сімейного вогнища чи ураган лютих емоцій? Важливо приборкати свій характер вчасно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутися дитячих комплексів

Виглядайте достойною жінкою

Піднімайте свій престиж у будь-який спосіб. Ви, мабуть, вже не раз чули про те, що чоловікам цікаво добиватися жінок, як щось із себе представляють. Сіра миша не цікава нікому.

Знайдіть у собі таланти чи якості, які можуть захоплювати та викликати повагу.  Пам'ятайте, що для чоловіка є надзвичайно важливою думка близьких друзів та знайомих. Саме їхня оцінка гратиме роль для нього. Проте, не забувайте, що бути кимось чи лише здаватись – це різні речі. У такому разі краще нічого не грати, не зображати з себе іншу людину – правда все одно проявиться. Якщо ж оточення чоловіка оцінить вас високо, то він не матиме іншого виходу, ніж прийняти їхні роздуми до уваги.

Найкращою ж рекомендацією для того, щоб вдало вийти заміж, є вміння жінки любити себе, незважаючи на недоліки зовнішності або ж негативні якості характеру.

Новини по темі