60-річна Мадонна вразила скандальним шоу на Євробаченні-2019 (відео)

Мадонна зчинила скандал на Євробаченні-2019, згадавши своєму номері конфлікт між Ізраїлем і Палестиною
фото: gettyimages.com

Виступ співачки мав політичні та релігійні меседжі.

Поділитися:

Спеціальною гостею фіналу Євробачення-2019 у Тель-Авіві стала поп-діва Мадонна.

Так, на сцені конкурсу світова зірка виконала дві пісні: хіт Like A Prayer 1989 року і новий сингл Future, який заспівала з репером Quavo.

Попри те, що співачка на сцені традиційно роздягалася, вона мала доволі стриманий вигляд. Але сам номер співачки вже викликав дискусійні розмови у мережі. У провокаційному шоу поп-діва звернулася до релігійної тематики. Організатори турбувалися, щоб її виступ не став приводом для гнівної реакції католицької церкви.

До того ж Мадонна заспівала в супроводі двох танцівників, на спинах яких були розміщені прапори Палестини та Ізраїлю. Наприкінці номеру учасники балету обійнялися, що символізувало примирення. Таким перформансом співачка акцентувала увагу на збройному конфлікті країн. Зазначимо, що це суперечить правилам пісенного конкурсу, який позиціонує себе як аполітичне шоу. Прикметно, що на офіційному YouTube-каналі Євробачення досі немає відео виступу світової зірки.

фото: gettyimages.com

Проте Мадонна у своєму Інстаграм поділилася резонансним уривком із шоу.  

«Мадам-Х – борець за свободу. Я вдячна за можливість поширювати послання миру і єдності по всьому світу», – підписала свою публікацію Мадонна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Madonna (@madonna)

За інформацією ЗМІ, Мадонна попросила за свій виступ на Євробаченні гонорар у 1,35 млн дол.

При цьому організатори зазнали чимало клопотів із зіркою. Контракт про виступ Мадонни у Тель-Авіві був підписаний у критичний час – менш, ніж за дві доби до шоу.

Також цікаво, що епатажний ісландський гурт Hatari розгорнув банери із зображеннями палестинського прапора і написами «Палестина». Організатори конкурсу забрали у них цю атрибутику і заявили, що нічого не знали про підготовку до цієї акції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вєрка Сердючка феєрично виступила на Євробаченні-2019 (відео)

Новини по темі