61-річна Шерон Стоун позує в мереживній білизні

61-річна Шерон Стоун позує в мереживній білизні | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

Її фігурі позаздрять 20-річні.

Поділитися:

Секс-символ 90-х, відома американська акторка Шерон Стоун не припиняє дивувати шанувальників звабливими образами. У свої 61 зірка зовсім не боїться проявляти сексуальність і не соромиться спокусливих зйомок. Однією з таких стала фотосесія для нового номера журналу Allure. На світлинах Шерон позує у сміливих вбраннях, а подекуди вабить красою у мереживній білизні.

Фото: Allure

Помітила стрункість її ніжок? Вони мають такий же неперевершений вигляд, як і 27 років тому, після виходу у прокат легендарного еротичного детектива «Основний інстинкт» за участі Стоун! 

В ексклюзивному інтерв'ю для видання акторка розповіла, що закохана у своє тіло і не бажає нічого змінювати.

«Нещодавно я зрозуміла, що схожа на класичну європейку, яка з віком стає все красивішою. Нехай почує кожен — дорослі жінки ще прекрасніші молодих дівчат, адже у них є безцінне — досвід!»

Селебріті також зауважила, що почувалася найкраще у свої 40. І це дивовижно, адже саме тоді Шерон пережила інсульт:

«У 40 я мала так багато вільного часу і повністю присвячувала його моїм трьом хлопчикам. Тоді я одужувала після серйозної хвороби, консультувалася у лікарів, не мала можливості працювати. Проте всі ці труднощі робили мене сильнішою. Це був період змін та розмов із собою. І саме тоді я зрозуміла сенс життя, почувалася красивою і щасливою». 

Більше про зіркову історію Шерон Стоун дізнавайся у відео: 

Ще декілька новин про акторку:

1. 61-річна Шерон Стоун здивувала спокусливими танцями в спідньому (відео)

2. 61-річна Шерон Стоун вразила образом у напівпрозорій сукні

3. 61-річна Шерон Стоун оголила груди в пікантній фотосесії

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі