Класика еротичного кіно: 5 фільмів, які розбудять почуття

Найкращі еротичні фільми
Фото: Кадр з фільму "Дев'ять з половиною тижнів"

Кінострічки, які зроблять ваш вечір гарячим.

Поділитися:

Аби зробити ваш осінній вечір затишним й романтичним, представляємо добірку найгарячіших фільмів в історії кіно. Обійміть свою другу половинку й насолоджуйтесь переглядом! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі обговорюють новий фільм Квентіна Тарантіно, який полюблять жінки

50 ВІДТІНКІВ СІРОГО, 2015 

Історія кохання мультимільярдера Крістіана Грея й сором’язливої студентки Анастейші Стіл змусила затамувати подих увесь світ. Анастейша бере інтерв’ю у молодого красунчика-бізнесмена, але воно складається не зовсім вдало, й дівчина навіть не сподівається більше з ним зустрітися. Однак доля знову перетинає їхні шляхи, і знайомство продовжується. Анастейша навіть не здогадується які таємні сексуальні захоплення має її обранець. 

Фото: Кадр з фільму "50 відтінків сірого"

ОСНОВНИЙ ІНСТИНКТ, 1992 

Роль легендарної Шерон Стоун безсумнівно змусить серце битися частіше. За сюжетом детектив Нік Каррен розслідує вбивство рок-зірки Джонні Боза. Головною підозрюваною є молода письменниця Кетрін Трамелл. Її романи шокують усіх, адже дівчина описує жорстокі вбивства. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів із Шерон Стоун, які варто передивитися

Фото: Кадр з фільму "Основний інстинкт"

ДИКА ОРХІДЕЯ, 1989 

Молода дівчина Емілія розпочинає працювати у юридичній фірмі. Вона отримує завдання вирушити у Бразилію й укласти угоду щодо нерухомості. У Ріо-де-Жанейро Емілія знайомиться з молодим й сексуальним мільйонером Джеймсом Віллером. Чоловік, використовуючи весь свій шарм й харизму, намагається звабити красуню. 

Фото: Кадр з фільму "Дика орхідея"

ЗЛИТТЯ ДВОХ МІСЯЦІВ, 1988

Життя юної Ейпріл нагадує казку - багаті батьки, величезний будинок, наречений-аристократ. Їх вважають ідеальною парою, і вони готуються до весілля. Однак за 2 тижні до урочистої події Ейпріл знайомиться з красенем Перрі, який працює у парку атракціонів. Молоді люди закохуються і не можуть впоратись із пристрастю. 

Фото: Кадр з фільму "Злиття двох місяців"

ДЕВ’ЯТЬ З ПОЛОВИНОЮ ТИЖНІВ, 1986 

Життя Елізабет кардинально змінюється, коли вона зустрічає Джона. Вона забуває про усі свої принципи, коли він запропонував їй пограти у любовну гру. 

Фото: Кадр з фільму "Дев'ять з половиною тижнів"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів, які можна переглянути з дітьми на канікулах

Новини по темі