7 б'юті-трендів осені, які хочеться спробувати якомога швидше

Головні тренди макіяжу осені 2019 з фото | Краса | 1+1
@nikki_makeup

З ними ти розіб'єш не одне серце.

Поділитися:

Щоб підготувати гардероб до осені, не обійтися без масштабного шопінгу або щонайменше — ревізії. З трендами категорії beauty все набагато простіше! Більшості з них можна почати слідувати тут і зараз, маючи в своєму розпорядженні лише базовий набір косметики. Долають сумніви? Гід по найголовніших тенденціях макіяжу і краси від 1plus1.ua тебе переконає. Нехай майбутня осінь буде яскравою!

БРОНЗОВИЙ МАКІЯЖ

@tamarawilliams1

Візажисти поступово повертають насиченість універсальному nude. Від прикметника total восени 2019-го можна відмовлятися на користь так само природних, але трохи більш соковитих відтінків засмаги.

Гамма кольорів та їхня температура залежать від того, чи залишилися на твоїй шкірі «поцілунки сонця» після літа, а також від її природного підтону. Якщо він рожевий, для макіяжу очей використовуй рум'яна, а для жовтого найкращим засобом стане бронзер. Легкий шиммер вітається. «Важкий», до речі, також, але про це — далі.

БІЛЬШЕ БЛИСКУ

@debramacki

Відтепер на образ дискодіви варто наважитися й за межами танцполу. Якщо не в повсякденному житті, то принаймні — з будь-якого скільки-небудь урочистого приводу.

Лайфхак: поєднуй блискучий макіяж із ультралаконічними і нейтральними вбраннями. Не знаєш, що вдягнути? Роби ставку на гліттер на повіках. Нудним і буденним твій образ точно ніхто не назве.

ВОЛОГІ ГУБИ

@juliakuzmenko

Натхнення в минулому черпають не лише дизайнери, але й гуру макіяжу. В 2000-х прозорий глянцевий блиск для губ можна було відшукати в косметичці будь-якої дівчини і жінки — навіть тих, хто взагалі не визнавав макіяжу.

Майбутньої осені блиски з вологим фінішем — знову must have і один з найпростіших способів додати губам і об’єму, і звабливого вигляду. Якщо вуста нейтральних відтінків — не твій варіант, нанось блиск поверх улюбленої помади.

СПАЛАХИ КОЛЬОРІВ

@juliakuzmenko

Цього літа багато хто спробував тренд на яскраві графічні стрілки та неонові монотіні. У новому сезоні він не втрачає актуальності, а візажисти як і раніше закликають до експериментів. Плавні дуги, ламані лінії, недбалі мазки — панує вседозволеність!

ДИМКА НА ПОВІКАХ

@nikki_makeup

Якщо ані в житті, ані в макіяжі ти не визнаєш чітких меж, надавай перевагу стилю smokey eyes. У моді насамперед широкі димчасті стрілки, які забезпечують той самий ефект «котячих» очей.

Універсальний і безпрограшний варіант — у класичній нейтральній гамі. Обирай безпечні відтінки коричневого, сірого, темно-зеленого і чорного — залежно від кольору твоїх очей.

ТАЙ-ДАЙ

@alla_lemax

Справжні модниці мають спробувати макіяж, натхненний технікою фарбування tie-dye. В одязі вона й справді встигла трохи набриднути, але на очах — має неймовірно свіжий і актуальний вигляд. Головне правило — використовувати контрастні тіні, але добре їх розтушовувати пензликом.

Щоб результат і справді нагадував культовий принт, змішуй не менше трьох кольорів. Зверни увагу: на відміну від smokey eyes, найсвітліший відтінок не обов'язково має знаходитися ближче до внутрішнього кутка ока.

ЗДОРОВЕ СЯЙВО

@tamarawilliams1

І мова не лише про візуальний ефект, домогтися якого допомагає хайлайтер, а й про реальний стан твоєї шкіри. Зневоднену, тьмяну і в'ялу — не врятують жодні мейкап-хитрощі.

Краса і здоров'я крокують поряд, тому безумовний тренд на найближчі осінь, зиму, весну і літо — правильний догляд за тілом та обличчям. Знайди нарешті свій ідеальний щоденний крем, відвідай косметолога і відкоригуй раціон. Ніщо так сильно не шкодить шкірі, як незбалансоване харчування.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше цікавого про моду і красу: 

1. 5 ідей манікюру, який личить усім

2. 5 сумок, які стануть хітами цієї осені

3. ТОП-7 наймодніших принтів осені 2019

4. 5 стильних аксесуарів, які прикрасять твій осінній образ

5. На цей модний макіяж як у індійської красуні Пріянки Чопри ти витратиш 10 хвилин

Новини по темі