Яскраві стрілки та фешн-плетіння: Зірки 1+1 захопилися б'юті-трендами

Наймодніші б'юті-тренди літа 2019 | Мода | 1+1
@jamalajaaa

Наважилась би на такий модний акцент?

Поділитися:

Літо 2019 пропонує безліч б'юті-трендів. Практичність та лаконічність, що були у моді у холодному сезоні, відійшли на другий план, і у тренді знову барвистий мейк та оригінальні зачіски. 

Одними з найактуальніших б’юті-тенденцій цього літа стали яскрава інтерпретація макіяжу cat eye та ефектне фешн-плетіння. Підхопили модну хвилю й популярні українські зірки. 

Зіркова пара Надя Дорофєєва та Володимир Дантес наважилися на фешн-експеримент удвох. Співачка вплела у волосся біло-блакитну косу та зробила погляд виразнішим за допомогою стрілки відтінку неба. А Володимир надав перевагу декільком тонким косичкам зі сріблястими кільцями. 

Фото: @vladimirdantes; @nadyadorofeeva

Тренер «Голосу. Діти» Джамала не відмовилася від улюбленого прямого волосся, але урізноманітнила зачіску декількома кольоровими косами. А співачка Мішель Андраде обрала геометричні стрілки неонового блакитного відтінку.

Фото: @jamalajaaa; @mishvirmish

Хочеш повторити трендовий макіяж та зачіску улюблених зірок? У такому разі читай декілька порад. 

— аби досягти ідеального котячого погляду у макіяжі, використовуй олівці або підводку яскравих відтінків. Намалюй тонку стрілку у складці повіки. Ще одна ідея - замість лайнера використовуй звичайний матовий блиск для губ. Таким чином, твоя палітра кольорів збільшиться;

— фешн-плетіння у вигляді тонких косичок зі стрічками або підвісками — відголосок минулого. Тобі теж заплітали африканські коси у 90-х, коли їздила на море з батьками? Проте цього літа не варто перебільшувати — плетіння із 3-4 косичок буде достатньо, аби зробити ідеальні літні знімки у своєму Instagram. 

Більше матеріалів на теми моди та краси читай на сайті 1plus1.ua: 

1. Море кличе: 5 модних аксесуарів, що прикрасять пляжний образ

2. Тренд місяця: Які речі з перлами варто додати до свого гардероба

3. Новий тренд в догляді за обличчям: Що таке мультимаскінг

Новини по темі