7 головних трендів літа 2019, які не залишать вас байдужими

 Мода літо 2019: 7 головних трендів літа
@federicola

Дізнайтесь, що для нас приготувала мода у новому спекотному сезоні.

Поділитися:

Нещодавно світові дизайнери презентували нові колекції весна-літо 2019, тож ми вирішили познайомити вас із головними модними трендами спекотного сезону. Що представляють собою літні тенденції - читайте далі. 

Довжина міді 

Таку довжину суконь та спідниць недарма називають найжіночнішою. Вона робить акцент на вигинах вашої талії, підкреслює стрункість ніг і має вдалий вигляд у дуеті як із високими підборами, так і улюбленими білими кедами. 

@scandinavianfashions

Бахрома

На подіумах один із найкокетливіших трендів літа 2019 бахрома з’явився і на одязі, і на взутті. Цього сезону ви можете обрати джинси, декоровані бахромою, або ж легку спідницю, що грайливо пританцьовуватиме з подихом вітру. Ще один модний варіант - взуття у ковбойському стилі з бахромою. Поєднуйте його зі світлими брюками або легкими білими сукнями в рюші. 

@scandinavianfashions

@twinsetofficial

Принт tie die 

На такий сміливий експеримент наважиться не кожна модниця. Проте ми знаємо, як привабити вас сонячними мотивами. Якщо ви доволі консервативна, але цього літа готові ризикнути, носіть tie die подалі від обличчя. Сміливо купуйте брюки, спідниці, шорти із трендовим принтом, і вже згодом ви будете готові одягнути світшот або футболку. До того ж вдалим вибором стане сумка або взуття із принтом tie die.

@poloralphlauren

М’які сумки 

Не важливо - мініатюрний клатч із м’якої шкіри чи об’ємний шопер - м’які сумки набирають популярності і вже з’являються у стрітстайл-образах. Це зручна та вмістка модель, що тримає форму предметів, які ви у неї поклали. 

@scandinavianfashions

@boykoulyana

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ідей манікюру, який личить усім

Взуття з яскравим акцентом 

Влітку 2019-го точно не варто боятися яскравих барв. І хоча неон відходить на другий план, насичені відтінки у взутті залишаються у тренді. Ви також можете приміряти туфлі зі вставками пластику, прозорими підборами та ugly-моделі. 

@manoloblahnikhq

Обруч 

На нашу думку, одним із найстильніших трендів літа 2019 серед аксесуарів став обруч. Він може бути шовковим та об’ємним або ж навпаки нагадувати мініатюрну діадему з камінням. Обирайте собі до душі й комбінуйте модні літні луки!

@leletny

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди піти та що вдягнути на День Києва

Новини по темі