Куди піти та що вдягнути на День Києва

Події на День Києва
@nastiapoberezhna

Цікаві події, що зроблять свято незабутнім.

Поділитися:

26 травня українці святкуватимуть День Києва. Аби ваш день був сповнений яскравими враженнями, пропонуємо переглянути добірку заходів, що відбудуться у столиці. До того ж ми підібрали для вас стильні образи, які ідеально пасуватимуть для конкретної події. Надихайтеся і проведіть святковий день весело!

Пробіг під каштанами 

Час: 26 травня, неділя

Місце: Майдан Незалежності

Вартість: благодійний внесок складає 200 грн. 

Опис події: Долучившись до пробігу під каштанами, ви маєте можливість не тільки досхочу побігати, а й зробити добру справу. Благодійний пробіг ставить перед собою завдання купити обладнання для Центру дитячої кардіології і кардіохірургії МОЗ України. Пробіг буде поділено на декілька категорій: для малюків, дітей, простих любителів бігу та професійних спортсменів, а також людей із фізичними обмеженнями. 

Що одягнути: кроп-топ, легінси та бігові кросівки, які ви просто обожнюєте! Зручний і стильний спортивний образ - запорука ефективної пробіжки. 

@maryleest

Кінофестиваль  «Молодість»

Час: з 25 травня, субота

Місце: кінотеатри «Київ», «Баттерфляй DeLuxe», відкритий кінотеатр на Поштовій площі. 

Вартість: стандартна вартість квитка на фільм.

Опис події: Цьогоріч ви маєте можливість обрати серед 200 кінострічок, відвідати кіносеанс під відкритим небом, а також дізнатися, хто стане володарем нагороди «Скіфський олень». До вашої уваги також класика голлівудського кіно «У джазі тільки дівчата», відреставрований фільм «Чужий» та найновіші українські кінострічки, що були зняті протягом року. 

Що одягнути: зміксуйте образ у стилі кежуал за допомогою легкої сукні або джинсів. Оберіть одяг, у якому буде максимально комфортно, адже під час перегляду цікавого фільму не можна відволікатись і пропускати бодай хвилину!

@dirtybootsandmessyhair

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів про реальні історії кохання

Книжковий Арсенал 

Час: 22-26 травня, із середи по неділю 

Місце: Мистецький Арсенал 

Вартість: 300 грн. 

Опис події: Якщо ви, так само як і ми, не уявляєте свого життя без книг, тоді вам необхідно завітати на Книжковий Арсенал. Перед вами майорітимуть тисячі книг, які так кортить прочитати! Ви також матимете змогу погомоніти з однодумцями та відвідати цікавий перформанс. Тема фестивалю цього року - «Сусідство: відкрите питання», тож готуйтеся до дискусій про взаємовплив різних світових культур.

Що одягнути: завітай на знайомство із книжковими новинками у романтичній сукні або блузі. Радимо залишити туфлі на підборах вдома - повірте, ви захочете досхочу прогулятися виставкою й відвідати презентації. Доповніть образ оригінальними деталями - прозорими окулярами, капелюшком або трендовим обручем. 

@daphnemoreau

Відкриття велопішохідного мосту 

Час: 26 травня, неділя 

Місце: Володимирська гірка або Маріїнський парк

Вартість: безкоштовно 

Опис події: Саме на День Києва відбудеться відкриття велопішохідного мосту, що з’єднає Володимирську гірку та Арку Дружби народів. Влаштуйте сімейну прогулянку з рідними або романтичне катання на велосипеді, насолоджуючись мальовничою київською панорамою. 

Що одягнути: Обираючи лук для пішої прогулянки, дайте волю фантазії. Легка квіткова сукня й туфлі на зручних підборах дозволять вам почуватися справжньої леді. Якщо надаєте перевагу велосипеду, замініть підбори на класичні білі кеди. 

@dianagloster

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 закладів Києва, де готують реально смачну каву

Зірковий Кураж Базар 

Час: 25-26 травня, субота-неділя

Місце: ВДНГ, вул. Академіка Глушкова, 1 (19-й павільйон)

Вартість: від 150 грн.

Опис події: Тут ви можете придбати корисні речі на барахолці та навіть знайти одяг свого кумира. Таким чином, ви підтримаєте культуру вторинного використання і допоможете дітям. Річ у тому, що всі кошти із події буде передано на благодійність. Цьогоріч Кураж Базар має на меті зібрати 1,5 млн гривень. А ще на вас чекає неймовірна розважальна програма - виступи улюблених артистів, фотозони, фудкорти та розіграші призів. 

Що одягнути: Ходити доведеться багато, тож діставайте улюблене взуття на плоскій підошві. А щодо одягу - не бійтеся експериментів. Ви опинитесь в колі творчих особистостей і захочете зробити яскраві знімки на пам’ять. Тому якщо додати до образу трохи хайпу й невимушеності - ніхто не засудить!

@emilisindlev

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 культових страв Києва, якими ми залюбки смакуємо

Новини по темі