7 мотивуючих фільмів, які надихають розпочати нове життя

ТОП-7 мотивуючих фільмів
Фото: кадр з фільму «У гонитві за щастям»

Тільки вперед – скажете ви, переглянувши ці стрічки.

Поділитися:

Вам хочеться робити щось нове, або навіть стати кращою версією себе. Такі думки навесні – не рідкість. Щоб створити правильний настрій для такої нелегкої справи, сайт 1plus1.ua підготував добірку стрічок, які обов'язково подарують мотивацію і натхнення.

У гонитві за щастям

Стрічка на реальних подіях не залишить байдужим нікого. Головний герой Кріс Гарднер, роль якого зіграв геніальний Вілл Сміт, на своєму прикладі показав, як виходити зі справді складних життєвих обставин. «Якщо у тебе є мрія, ти повинен захистити її. Люди, які самі не можуть нічого зробити, казатимуть, що тобі це не під силу. Хочеш чогось? Іди і досягни цього. Крапка». Ці слова головного героя влучно передають суть фільму.

Фото: кадр з фільму «У гонитві за щастям»

1+1

Багатий аристократ Філіп, який постраждав в результаті нещасного випадку і відтоді прикутий до інвалідного візка, наймає помічника, який би доглядав за ним. Вимоги у роботодавця високі, однак він бере людину, яка зовсім не підходить для цієї роботи. Молодик нещодавно вийшов із в’язниці, і не має жодного уявлення про такі якості як турботливість, уважність та  співчуття. Та план Філіпа ви розгадаєте, щойно переглянете цей дивовижний фільм.

Фото: кадр з фільму «1+1»

Соціальна мережа

Фільм про історію створення соціальної мережі Facebook. Це один з визначних мотиваційних фільмів сьогодення. Адже, кому як не  Марку Цукербергу знати, як досягти успіху в улюбленій справі?

Фото: кадр з фільму «Соціальна мережа»

Великі очі

Історія, знята на реальних подіях. У 60-х роках минулого століття увесь світ розбурхала  історія про неймовірний обман, який був спланований подружньою парою художників Маргарет і Уолтером Кін. Картини дітей з великими очима, які мали небачений успіх та блискавично продавалися, ховали за собою велику таємницю самозванця.  Хто насправді малював ці картини, та як автор відстоював свої права, можна дізнатися за переглядом стрічки «Великі очі».

Фото: кадр з фільму «Великі очі»

Одержимість

Кіно про молодого і обдарованого ударника Ендрю, який мріє стати видатним музикантом. Щоб здійснити свою мрію, він вступає до Шафферської консерваторії, де його таланти візьметься розкривати викладач. Проте Ендрю навіть не здогадувався, що йому доведеться виконувати завдання на межі людських можливостей, адже методи у наставника дуже своєрідні.

Фото: кадр з фільму «Одержимість»

Король говорить!

Історична драма, яка завоювала десятки нагород. Юнак з королівської сім’ї, який мав проблеми із навичками мови, вимушений був стати першим спікером держави. Чи вдалося королю, який віч-на-віч зіткнувся зі своїми комплексами, побороти їх, щоб виконати свій основний обов’язок.

Фото: кадр з фільму «Король говорить!»

Завжди говори «Так»

Легка комедія з незрівнянним Джимом Керрі навчить кожного, як правильно ставитися до життя. Говорити «так» буває непросто. Так само, як і суворе «ні». Знайти золоту середину вам допоможе ця романтична комедія.

Фото: кадр з фільму Завжди говори «Так»

Новини по темі