Телеканал «1+1» став лідером за довірою та популярністю серед українців у 2021 році

1+1 став лідером за довірою та популярністю серед українців у 2021 році

Українські глядачі найбільше дивляться та довіряють телеканалу «1+1».

Поділитися:

Такі висновки були зроблені згідно з загальнонаціональним дослідженням, проведеним на замовлення ГО «Детектор медіа» Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова. Респонденти дослідження відповідали на питання, пов’язані з джерелами інформації, довірою до тих чи інших телеканалів, регулюванням роботи блогерів і т.д.  

статистика

Найпоширенішим джерелом інформації для українців про події в Україні та світі залишаються традиційні засоби масової інформації, а саме загальнонаціональні телеканали. Частка глядачів  українського телебачення серед опитаних — 67%. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканали групи 1+1 media втримують лідерство за результатами січня: огляд BIG DATA UA

Найчастіше українці дивляться телеканали, програма яких поєднує випуски новин з розважальним контентом. Найпопулярнішим став телеканал «1+1», який дивляться 43% опитаних. «1+1» випереджає найближчого конкурента на 9%.

«1+1» також очолив список телеканалів-лідерів за довірою телеглядачів. Так, телеканалу довіряє 21% опитаних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Група 1+1 media підсумувала 2021 рік у розрізі теледивлення

При обранні медіа як джерела інформації більшість опитаних повідомили, що звертають увагу на цікавість матеріалів (57%), незаангажованість подачі інформації (38%), оперативність висвітлення подій (38%), зручність подання інформації (33%) та близькість поглядів (29%). 

Опитування проведене у період з 17 по 22 грудня 2021 року. Більше інформації за посиланням.

Нагадаємо, телеканал «1+1» став лідером загального перегляду у січні 2022 року. Середня частка перегляду «плюсів» у січні склала 12,28%, а кількість згенерованих контактів — 1,16 млн. Детальний огляд та ще більше даних на bigdataua.com.

Новини по темі