7 подарунків у головному кольорі 2020 року

7 подарунків в головному кольорі 2020 року | 1+1
Фото: Unsplash

Презент у трендовому відтінку підкорить серце кожного.

Поділитися:

Новорічна пора – це позитивні емоції та суцільний затишок від обіймів казкової атмосфери. Але варто заздалегідь подбати про те, чим будеш вражати своїх рідних та друзів у святкову ніч. Обираючи новорічний подарунок, ми радимо звернути увагу на речі в , який не лише дарує спокій та гармонію, а й, безсумнівно, буде до вподоби абсолютно кожному.

#1 Ніжна піжама

Затишні зимові вечори неможливо уявити без улюбленої піжами. Адже вона створює саме той новорічний настрій, без якого не обійтися в цю пору. А щоб піжама була не лише зручною, а й трендовою, ми радимо тобі підібрати цей презент у кольорі року. Класичний синій подарує лише приємні сновидіння.

Фото: Kristina Petrick, Unsplash

#2 Посуд

Різноманітні горнятка або тарілки з цікавим візерунком у глибокому синьому вподобає абсолютно кожен. Такий презент буде щоразу нагадувати про тебе та покращувати настрій. Ба більше, подібний посуд стане чудовою альтернативою стильного декору домівки.

Фото: instagram/moro.ukraine

Фото: Asher WardUnsplash

Фото: Alex HolyoakeUnsplash

#3 Прикраси

Класичний синій — гарний у всьому. Коштовні прикраси з оздобленням у головному кольорі року увиразнять будь-який образ – від повсякденного кежуалу до вечірнього луку. Цікавим варіантом стануть сережки з поєднаннями різних матеріалів та цікавих принтів. Головне, дізнайся про вподобання людини, якій плануєш дарувати подібний презент.

Фото: Mango

#4 Канцелярія

В Новий рік — з новими цілями. А не розгубитися серед своїх мрій та правильно їх розпланувати допоможе лаконічний планер або блокнот. Обери в гармонійному відтінку року – та приготуйся дивувати подарунком рідних та знайомих.

Фото: Ann H, Pexels

#5 Догляд за собою

Сучасний темп життя змушує іноді забувати про піклування за своїм тілом. Тому новорічні свята – це чудова можливість зробити приємне не лише гарним, а й практичним подарунком. Скраб для тіла або ароматизована бомбочка для ванни – створять вдома атмосферу справжнього спа.

Фото: Uamade

#6 Аксесуар

Даремно вважати, що оновлювати варто лише гардероб. Новий стильний гаманець у трендовому кольорі – зайвим не буде. Поцікався у подруги чи друга улюблений бренд цього аксесуару або обирай на власний розсуд. Головне зі смаком!

Фото: instagram/clutch_koshelek

Фото: Stradivarius

#7 Пляшка для води

Усі ми знаємо, як важливо відновлювати водний баланс в організмі. І Новий рік – привід дотримуватися такої корисної звички. Тому практичним подарунком стане зручна пляшка для води. Твій презент по-особливому вразить, якщо підбереш його з цікавим дизайном та в актуальному кольорі.

Фото: instagram/owai_watertogo

Ще більше крутий ідей подарунків:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі