7 найкращих україномовних хітів, які підірвали мережу в 2019 році

7 найкращих україномовних хітів, які підірвали мережу в 2019 році

Вмикай на повну та насолоджуйся!

Поділитися:

2019 рік вже добігає кінця. Тож саме час підбивати підсумки. Ми вирішили зібрати найгучніші україномовні хіти, які були в плейлисті у кожного. А якщо ні — то швидше слухай і додавай до списку найулюбленіших. Адже музика українською чарує, мотивує та змушує серце битися частіше. Переконайся у цьому просто зараз!

Джерело: giphy.com

#1 Jerry Heil — #ОХРАНА_ОТМЕНА

Фото: Mikadzzemariam

Цей хіт лунав з кожного кутка — від супермаркетів — до елітних дискоклубів. І не дивно! Адже він відтворює життєву ситуацію, яка траплялася з кожним. Саме з цієї пісні відеоблогер, автор і співачка Jerry Heil зробила крок у великий світ музики та стала популярною. Опублікувавши лірик-відео на новий мейнстрімний трек, вона не прогадала — #Охрана_отмєна за короткий час стала «народним фаворитом».

#2 Время и Стекло — Дим

Фото: Mark Telpis

Цього року гурт потішив фанатів україномовною композицією, яка гіпнотизує з перших нот. Чуттєвий кліп у чорно-білій гаммі зі звабливими рухами Наді Дорофєєвої поглинає, немов дим солодку темряву. Ця композиція доводить — україномовні пісні можуть бути зворушливими й запальними водночас.

#3 NK — Обіцяю

Фото: instagram/kamenskux

Співачка присвятила чуттєву пісню-обітницю своєму чоловікові Потапові напередодні їхнього весілля. Слухаючи ліричну композицію, переконуєшся, що справжні почуття — існують. А в кліпі Настя перевтілилася у ніжні образи жінок-муз відомих витворів мистецтва: Мона Ліза, дівчина з перловою сережкою, Олімпія з картини Моне, Леді Ліліт Данте Россетті та багато інших. Хіт, що надихає та змушує говорити «кохаю» частіше…

#4 alyona alyona — Пушка

Фото: instagram/alyona.alyona.official

Реп — не для дівчат? З такою думкою аж ніяк не згодна alyona alyona. Цей вибуховий хіт змінив уяву про український реп. Співачка розповідає у пісні власну історію та проголошує свободу від нав’язливих трендів. Запальний біт, що «розкачав» усі музичні платформи та яскрава харизма, яка підкорила усіх у 2019. Ні слова більше — просто слухай!

#5 KAZKA — Пісня Сміливих Дівчат

Фото: instagram/kazka.band

Український гурт продовжує вражати прихильників мелодійними хітами з поєднаннями народної сопілки та ритмів сучасності. Обраний сингл — не просто пісня. Це жіночий маніфест, що закликає усіх жінок любити себе та цінувати. «Girl power!» — девіз цього хіта і він, без сумнівів, припав до душі не лише дівчатам. Майже 7 мільйонів переглядів на YouTube-каналі тому підтвердження.

#6 The Hardkiss — Жива

Фото: Danilkaistro

Це перший хіт майбутнього альбому гурту, який він представить 2021 року. Попри те, що кліп доволі моторошний та все ж фанати вподобали справжню вампірську атмосферу. Гурт створює історію, сторінки якої не можна читати по діагоналі. Варто вслухатися в кожен звук, слово — і лише тоді ти зрозумієш, настільки сильно може лунати українська музика.

#7 Тіна Кароль — Вабити

Фото: instagram/tina_karol

Запальна пісня у виконанні спокусливої Тіни нагадає про спекотні дні та змусить підтанцьовувати з перших хвилин. Україномовний хіт зі швидкістю блискавки став популярним. Саме те, що треба, аби зігрітися холодними зимовими вечорами. Вмикай та лови ритм разом із нами!

Читай ще більше про хіти українських зірок:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі