Модні орієнтири: 5 трендів зими 2020, які захочеш спробувати

5 трендів зими 2020, які ти захочеш спробувати | Модні тенденції | 1+1
Фото: Getty Images

Усе, що треба знати напередодні нового року.

Поділитися:

Із плином пір року змінюються й модні орієнтири. Нині ми все більше цікавимося найгарячішими тенденціями у сфері моди, б’юті, wellness, спорту… І все це, аби бути у тренді, аби нічого не пройшло повз нас!

Новий рік готовий потішити актуальними новинками, які у найближчому майбутньому зведуть із розуму любителів експериментувати. Ми відібрали п’ятірку найцікавіших і готові поділитися нею з тобою. Маєш нагоду дізнатися про новомодну техніку фарбування волосся, манікюр, який підкорив Японію, дієту на основі п’яти продуктів і не тільки!

Блонд еспресо

Якщо у новому році плануєш змінити імідж, можливо, вподобаєш популярну техніку фарбування волосся блонд еспресо. Ще один різновид омбре у кольоровій гамі нагадує чашку щойно звареної кави. Уяви густий ароматний темно-коричневий напій із золотавою пінкою… А тепер перенеси цей ефект на волосся.

Фарбування проходить від середини довжини до кінчиків. Воно чудово імпонуватиме і брюнеткам, які хочуть створити ефект волосся, поцілованого сонцем, і блондинкам, яким встигла набриднути банальна платина.

Фото: instagram/lorealhair; Getty Images

Бурштиновий манікюр

Нейл-знавці не припиняють дивувати новими ідеями! До прикладу, талановита японська майстриня Ріса Ооморі освоїла особливу техніку: дизайн нігтів нагадує відшліфовані бурштинові камінці. Під прозорим топом ховаються незвичайні асиметричні візерунки, а також рослини, тварини й інші персонажі. Розглядати такий манікюр хочеться до дрібниць!

Дівчина не припиняє ділитися модними ідеями на своїй сторінці в Instagram. Тож якщо перебуваєш у пошуках нових варіантів в оформленні нігтів, надихнися чудернацьким дизайном.

Фото: instagram/aoewd_nail_naru; Getty Images

Skincare Diet

Перед тим, як розповісти більше про б’юті-ритуал, відмотаємо час на два роки тому. Тоді світ захопила ідея корейського ритуалу краси , який передбачає чисту, гладеньку, прозору як скло шкіру. Експерти стверджували, такого ефекту в догляді за обличчям досягнути непросто – потрібен час і спеціальний догляд, аби шкіра настільки сяяла.

Після цього ринок заполонили есенції, сироватки, креми, маски та патчі усіх кольорів райдуги. Адепти краси запевняли скептиків, що після потрійного очищення шкіри, зволоження та маски, glass skin стане реальністю.

Однак настільки складний догляд припав до душі не всім, і його почали вважати трюком маркетологів. Так, розпочався рух Skincare Diet. Правила прості: викинути з косметички усе непотрібне, залишивши лише найнеобхідніше. Прихильники нового віяння спонукають припинити бездумні покупки, придивлятися до своєї шкіри самостійно, а найголовніше – полюбите себе замість підлаштовуватися під глянцеві стандарти краси.

Skincare Diet пропонує обмежитись класичним мінімумом: якісне очищення, зволожувальний крем і сонцезахисний засіб. А ось тоніки, олії та скраби додавати за бажанням і вимогами шкіри. Б’юті-трендом встигли надихнутися дівчата з усього світу. За хештегом #skincaredietchallenge знайдеш безліч фото, на яких жінки хизуються відмовою від непотрібних покупок.

Своєю чергою, ми радимо частіше дозволяти шкірі дихати і відпочивати від мейку. Влаштовуй Skincare Diet щовікенду – і шкіра неодмінно тобі подякує!

Фото: instagram/thestylevisitor

Софрологія

Це не лише слово зі складною вимовою, а й повноцінна наука, цікавість до якої зростає щодня. Чому? Бо ми живемо в епоху велнесу, коли у світі панують Instagram-акаунти любителів йоги та коктейлі зі спіруліною.

Термін «софрологія» вигадав колумбійський психіатр та невролог Альфонсо Кайседо. Він провів чимало досліджень щодо дієвості гіпнозу й використав свій досвід для створення нової терапевтичної концепції.

Софрологія передбачає запуск внутрішніх ресурсів, які допоможуть краще пізнати себе і світ, а також позитивно налаштуватися. Покроковий комплекс вправ включає у себе розслаблення та напруження різних груп м’язів, а також медитацію та спілкування із гідом-софрологом.

Європейці встигли прийняти підхід на «ура». Цікаво, що у Франції софрологія увійшла до списку рекомендованих терапевтичних практик.

Фото: instagram/kaylalanielsen; Unsplash

Дієта Cinch

Назву американської дієти, яка так полюбилася місцевими, можна перекласти як «захват». І саме такі емоції вона викликає! Автор декількох голлівудських топових дієт Синтія Сасс запропонувала ще один шлях, як позбутися зайвих кілограмів.

30-денна дієта Cinch дозволяє експериментувати лише із п’ятьма продуктами: шпинатом, малиною, мигдалем, яйцями та йогуртом. Після п’яти днів обмежень ти починаєш включати до раціону й інші фрукти, овочі, бобові та злаки. Наприкінці місяця дозволяється споживати м’ясо птиці та рибу.

Протягом курсу Синтія рекомендує не припиняти занять спортом – мінімум 30 хвилин вправ п’ять днів на тиждень. Головне завдання дієти – не лише скинути вагу, а й навчитися правильно харчуватися. Експерт обіцяє, що після 30-денного марафону ти вже не захочеш їсти все й одразу.  Вона також зауважує, що сідати на дієту Cinch краще після хорошої програми детоксу. Тоді результат обіцяє вразити!

Фото: Getty Images

Стеж також разом із нами за найактуальнішими модними тенденціями й залишайся в курсі всіх трендів.

Більше цікавих добірок читай на нашому сайті: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі