7-річна Амелія Анісович на міжнародному благодійному марафоні Save Ukraine — #StopWar виконала пісню, яку в Україні співала у бомбосховищі (відео)

Пісня з бомбосховища пролунала на міжнародному благодійному марафоні Save Ukraine — #StopWar: спів 7-річної Амелії Анісович (відео)

На благодійному марафоні Save Ukraine — #StopWar Амелія Анісович виконала пісню, яку співала у бомбосховищі в Україні.

Поділитися:

7-річною українкою Амелією Анісович надихається вест світ. Під час бомбардування Києва дівчинка знаходилася в бомбосховищі і замість того, щоб плакати, співала для всіх людей поруч. Пісню «Let it go», яку вона тоді співала у бомбосховищі, дівчинка символічно виконала вчора, 27 березня, на міжнародному благодійному марафоні Save Ukraine — #StopWar. На щастя, Амелія змогла виїхати з Києва у безпечне місце і тепер допомагає рідній країні боротися із російською агресією своїми виступами на благодійних концертах і марафонах на підтримку України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми на вашому боці»: гурт Imagine Dragons підтримав Україну на благодійному марафоні Save Ukraine

Вчора відбувся масштабний міжнародний благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar, який обʼєднав практично весь світ і зібрав понад 50 учасників, серед яких музиканти, волонтери, спортсмени, громадські активісти та політичні лідери багатьох країн світу, які закликали підтримувати Україну у її важкій боротьбі з російським агресором. На сцені марафону виступила 7-річна українка Амелія Анісович, заспівавши пісню "Відпусти та забудь" з діснеївського анімаційного фільму "Крижане серце". Дивіться, як це було:

Ця пісня вже стала символічною, адже саме її дівчинка співала, перебуваючи в Україні у бомбосховищі. Це виконання маленької дівчинки зворушило тисячі людей і швидко розлетілося у соцмережах та світових ЗМІ. Про дівчинку написали зокрема New York Post та CNN, а також виконання Амелії розчулило і американську актрису та співачку Ідіну Мензел, яка озвучила головну героїню мультфільму "Крижане серце" Ельзу.

Спів Амелії Анісової раніше, 20 березня, почула мільйонна аудиторія у польському місті Лодзь, де відбувся концерт на підтримку Україну під назвою "Разом з Україною". Амелія відкрила концерт виконанням гімну України акапельно. 

Нагадаємо, зібрані до, під час та після телемарафону Save Ukraine — #StopWar кошти будуть відправлені на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених військовим вторгненням рф на територію України.

Новини по темі