"Я читаю розповіді дітей про війну і плачу потайки, щоб сини не бачили", — Катя Осадча поділилася фото дівчинки, якій мама на спині написала контакти

Катя Осадча поділилася зворушливим фото дівчинки Віри, якій мама на спині написала свої контакти на випадок, якщо вона не виживе
Instagram/kosadcha

Ця фотографія змушує кров стигнути в жилах і показує весь жах війни, яку почала росія проти України.

Поділитися:

Жорстокі вбивства російськими окупантами цивільних мешканців України жахають, тому батьки всіма силами намагаються врятувати найдорожче — зберегти дітям життя. 

Ведуча "Світського життя" Катя Осадча поділилася зворушливою фотографією: на спині у маленької дівчинки Віри мама написала її ім'я та контакти, на випадок, якщо мама не виживе. Ведуча зізналася: читає розповіді дітей про війну і плаче потайки, щоб сини не бачили. Вона впевнена, що батьки не мають показувати своїм дітям, що щось не так, але діти все одно все по-своєму розуміють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча поділилася останнім фото перед війною та розповіла, як пройшло її 23 лютого: "Я ніколи не забуду цей вечір"

Катя Осадча в дописі пише:

Боже, як нам пережити все це? Як нам, коли настане мир, знову бути як раніше щасливими у своїх родинах, якщо сотні маленьких ангелів більше не будуть бігати й радіти дощу і калюжам, а батьки будуть все життя нести цей біль?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча 1+1 Катя Осадча ініціювала створення Telegram-каналу з пошуку дітей: як це працює

Ведуча впевнена: світ не має закривати очі на цей жах, який нам влаштувала росія:

Це має закінчитися… Але ми не пробачимо, і відчуття люті та жага помсти буде з нами до кінця днів.

До речі, зараз волонтери, разом з Костянтином Грубичем, об'єднали зусилля для передачі гуманітарної допомоги на Київщину. Дивіться сюжет: 

Новини по темі