Ведучий 1+1 Костянтин Грубич разом з колоною волонтерів вирушив з гуманітарною допомогою на Київщину (Бородянку, Немішаєве, Бучу)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Костянтин Грубич з колоною волонтерів вирушає на Київщину

Костянтин Грубич вирушає разом з волонтерами до звільнених від російських окупантів міст.

Поділитися:

Колона волонтерів з Черкащини та інших областей України організувала виїзд з гуманітарною допомогою на Київщину, а саме: у Бородянку, Немішаєве, Бучу. Ведучий 1+1 Костянтин Грубич побував на місці збору та розповів про все у "Сніданку з 1+1":

"Тут десятки людей, десь чоловік 50, купа машин, ціла колона волонтерів з Черкащини, з Київщини. Це так звана гастро армія". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три розстріляні машини на ділянці 200 м: Дмитро Комаров показав звірства російських окупантів у Київській області

Під керівництвом військових ЗСУ ціла колона їде з гуманітарною допомогою до місць, які визволили від російських окупантів. Це і ресторатори, і фермери, і селяни з Черкащини. Разом із ними їде і зоопатруль, який везе корм для чотирилапих. 

"Начебто і тема болюча, і смертей багато, але люди настільки заряджені на позитив. Більшість бачу вперше, а таке враження, що до родичів потрапив. Я не голодний, а мене вже пиріжками з горохом нагодували. Усі будуть ситі та зігріті любов'ю", — розказав Костя Грубич на включенні "Сніданку з 1+1".

Костянтин Грубич вирушає разом із колоною, із ним поїде його донька, журналістка 1+1 Влада Грубич, а також син Ярослав. Зіркова родина обіцяє репортаж з місця подій.

Дивіться детальніше про місію гастро армії у цій поїздці:

Новини по темі