Катерина Осадча поділилася останнім фото перед війною та розповіла, як пройшло її 23 лютого: "Я ніколи не забуду цей вечір"

Катерина Осадча поділилася останнім фото перед війною: ведуча розповіла, як пройшло її 23 лютого
Instagram/kosadcha

Катерина показала своє фото з прем'єри фільму: це останній її знімок перед війною.

Поділитися:

Ведуча "Світського життя" та "Голосу країни-12" Катерина Осадча поділилася своєю останньою фотографією, зробленою до війни, яку розпочала росія. Вона також розповіла, як пройшло її 23 лютого. Зізналася: ніколи не забуде той вечір, сповнений планами та справами, а також ніч, яка призупинила звичний режим життя кожного українця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Save Ukraine — #StopWar: стало відомо, хто виступатиме на міжнародному благодійному телемарафоні на підтримку України

Ведуча розповіла, що вечір 23 лютого вона провела в роботі: знімала сюжети з прем'єри фільму для "Світського життя", яким не судилося вийти в ефір. Катерина ніколи не забуде, як будувала плани на вихідні, хто до кого прийде в гості, а також поспішала додому, адже зранку планувала рано вставали. Тоді рано прокинулася вся Україна, але вже від вибухів.

Я була тією людиною, яка всіх вмовляла не піддаватися паніці, думала, що ніхто в сучасному світі не буде бомбити міста, але помилялась. У черзі на заправці вранці 24 в кишені знайшла сережки зі зйомок: від цього вечора мене вже відділяла вічність…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Україна воює за незалежність усього світу», – суддя «Танців з зірками» Макс Чмерковський ексклюзивно у «Сніданку. Онлайн»

Катерина Осадча вірить: скоро ми повернемося до звичного життя та переможемо російську агресію:

Я вірю, що скоро ми знову будемо з друзями планувати вихідні, носити незручні сережки й працювати. Тепер головні наші супергерої не в кіно, а в реальному житті — наші ЗСУ. Ми стоїмо перед вами на колінах і те, що ви зробили за цей місяць ми не зможемо описати до кінця днів. Дякуємо вам, ви наша гордість.

Новини по темі