"Я побачив стільки болю, але не зламаюсь ніколи", — військовий медик "Азову" опублікував пронизливу фотографію закривавлених рук у формі серця

Медик "Азову" зробив фотографію своїх складених у серце закривавлених рук
Instagram/dr.livese

Фото військового медика "Азова" з Маріуполя облетіло соцмережі.

Поділитися:

Військовий медик полку "Азов" виклав в інстаграм під ніком dr.livese фотографію своїх закривавлених після спроб врятувати поранених захисників Маріуполя рук. Символічно він склав руки у "серце".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Якщо ви вирішили виїжджати з міста, то треба намагатися, знову і знову», — у «Щоденниках війни» Юлія Чала, яка евакуювалася з Чернігова лише з 5-го разу

У майже повністю зруйнованому російськими окупантами місті Маріуполі досі героїчно борються та захищають наші території військові "Азову". Медик, який щодня латає рани наших військових та рятує їм життя, зазначив: бачив за ці два місяці війни дуже багато страждань та болю, але залишається сильним.

Передайте моїй мамі слова — я побачив стільки болю, але не зламаюся ніколи.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина-медик, донька мера Бучі, розповіла, як рятувала 9-річну дівчинку без руки: розповідь про 16 днів в окупації ("Щоденники війни")

Користувач соціальної мережі з ніком pedro.frade.carneiro під фотографією рук написав, що він є військовим медиком в Бразилії, і він не може навіть уявити, наскільки складними були ці дні в Україні:

Залишайтеся сильними, багатьом солдатам потрібні ваші медичні навички. Бог благословить вас усіх.

 pedro.frade.carneiro

Новини по темі