«Я приносила чай Насті Каменських», — Леся Нікітюк пригадала початок кар'єри

Леся Нікітюк зізналась, що була на побігеньках у Насті Каменських | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: instagram/lesia_nikituk

Телезірка починала свій шлях на «Голосі країни».

Поділитися:

Колись яскрава білявка Леся Нікітюк витратила останні гроші на нову кофтинку, щоб у ній вирушити підкорювати столицю. Та, звісно, цього виявилося замало. Майбутній ведучій і популярній блогерці довелося багато «пахати», перш ніж дістатися зіркового Олімпу. 

Як розповіла Леся в інтерв’ю для проекту «Українські сенсації», однією зі сходинок до омріяної слави стала робота на 1+1. Нікітюк працювала адміністратором на «Голосі країни» і була в буквальному сенсі на побігеньках у знаменитостей.

«Я приносила чай Насті Каменських. Як зараз пам’ятаю, підхожу і кажу: Настю, чай, кава? У відповідь: Ой, мась, приготуй мені чай».

Я приношу їй чай, а вона мені: Мася, ти шо без молока зробила? 

Також Леся додала, що робочий графік на вокальному шоу був напружений — з 10 ранку до 22-23. Аби мати потім можливість так пізно дістатися додому без пригод, їй довелося заплатити.  

«У Києві є такий райончик — ДВРЗ. Там у гуртожитку від заводу «Арсенал» я орендувала свою першу кімнату. Місцевість дуже небезпечна, багато малозабезпечених людей, які зловживали алкоголем, — пригадала Леся. — Коли мені доводилося повертатись опівночі після зйомок, я давала хлопцям по 5-10 гривень. На цигарки. Щоб мене не чіпали і нормально до мене ставилися».  

Утім, немає сумнівів, що схема Лесі Нікітюк «пахати будь-що» — дає свій результат. Скільки б випробувань не випало на її долю, сьогодні вона є однією з найуспішніших та найкрасивіших українських ведучих і може похизуватися багатотисячною армією прихильників. 

Більше про дитинство та тернистий шлях до зіркової кар’єри Лесі Нікітюк дізнаєшся з відео:

Тебе можуть зацікавити й інші матеріали про ведучу:

1. Битва образів total black: Шоптенко і Нікітюк одягнули схожі вбрання 

2. «Владе, не хочеш піти до сповіді?» – Нікітюк звернулася до Ями

3. Леся Нікітюк зізналась, які комплекси їй довелося подолати 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі