Закрити небо над Україною: на тисячних мітингах благають українці по всьому світу

На тисячних мітингах по всьому світу українці благають закрити небо над Україною
Pexels/Matti

Українці, об'єднуйтесь та закликайте закрити небо над Україною!

Поділитися:

Вже 10 добу в Україні йде війна, яку розв'язала росія. Українські міста зараз потерпають від вибухів та звуків сирен. Ворог руйнує як важливі стратегічні об'єкти, так і житлові будинки (приватні та багатоповерхові) й навіть пам'ятки історичної спадщини. Від цинічних обстрілів російськими військовими цивільних об'єктів щодня гинуть мирні люди, серед яких є діти. Телеканал 1+1 закликає українців з усіх куточків землі об'єднатися, вийти на головні площі своїх міст та просити закрити небо над Батьківщиною!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців підтримує світ: проти війни, яку розв'язала Росія висловилися майже всі світові знаменитості

За даними Reuters, 74% американців висловилися за закриття неба над Україною. 5 та 6 березня, українці з усіх куточків планети, виходьте на площі всіх міст світу та вимагайте в урядів закрити небо над нашою країною!

Українці всього світу! Вас 65 мільйонів. Ті, хто в останні дні став українцем за покликом духу та совісті — вас сотні мільйонів! Саме у ваших руках безпека друзів, знайомих, родичів, які зараз знаходяться на території нашої країні. Бо у вас хочуть відібрати Батьківщину. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс, Соломія Вітвіцька, Ліда Таран підтримали надійний інформаційний ресурс допомоги українцям в Європі

Робіть плакати з хештегом #NOflyZoneUA, викладайте фотографії з мітингів у свої соціальні мережі та робіть такий надпис під фото та відео. Тільки разом ми переможемо!

Новини по темі