Внесок ведучих 1+1 у боротьбу з агресором: Костянтин Грубич, Володимир Рабчун та Тімур Мірошниченко про ефіри, медіаборотьбу та забезпечення тероборони

Ведучі 1+1 Костянтин Грубич, Володимир Рабчун та Тімур Мірошниченко про ефіри, медіаборотьба та забезпечення тероборони

Чим займаються ведучі 1+1 Костянтин Грубич, Володимир Рабчун та Тімур Мірошниченко?

Поділитися:

Телеведучі каналу 1+1 Володимир Рабчун, Костянтин Грубич та Тімур Мірошніченко на своїх сторінках у соціальній мережі Instagram поділились відео, де розповіли, чим наразі займаються та де знаходяться вони та їх родини. Усі нині лишаються в Україні та кожен працює як може та вміє на перемогу. 

Ведучий Володимир Рабчун залишився в Києві, працює над марафоном і періодично долучається до відновлених ефірів "Сніданку з 1+1", що виходить з 10 до 13 на Youtube та на каналі ТЕТ. Ведучий дає численні інтерв'ю для закордонних ЗМІ. Також, Рабчун закликає  людей долучатись до медіаборотьби, до вимог закрити небо над Україною: виставляти сторіз, пости.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон приєдналася до збору коштів для допомоги українцям та висловила захоплення українськими жінками: "Ви неймовірні і весь світ за вами"

Ведучий Костянтин Грубич розповів, що він залишився в Києві зі своєю родиною. Костянтин пише пости, спілкується з людьми і намагається допомагати людям, які покинули знищені міста. Виходить в ефір "Сніданку з 1+1" на Youtube та на каналі ТЕТ.

"Я не прошу, я вимагаю від лідерів Заходу зробити правильний вчинок — закрити небо над Україною і не брати більше на свої душі гріх за смерті тисяч моїх співвітчизників. Доки живий, вимагаю! Вірю в Україну і ЗСУ! Всі, від кого це залежить, — закрийте небо над Україною ! Врятуйте. Допоможіть у боротьбі!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід та Вікторія Бекхеми допомагають українським матерям та дітям: ініціювали збір коштів

У ведучого Тімура Мірошниченко сьогодні день народження, він народився у один день із Тарасом Шевченко. Ведучий увесь час возить необхідні вантажі для українців, для тероборони і дуже багато часу проводить за кермом. Тімур лишився в Україні і робить що може «в тилу».

«На свій 36ий день народження я більше за все жадав перемоги Україні. Але певно треба ще трохи почекати. Та знаю, що вона не за горами. Бо вже другий тиждень чоловіки нашої родини не можуть потрапити до лав захисників! Черги на кілометри лише ростуть! Але перемога кується в тилу! Пам‘ятайте це! Кожен із нас може бути корисним, варто лише згадати про свої таланти. Дякую всім за тисячі привітань, найкращим подарунком будуть «термушки» для наших хлопців, які ми наразі закуповуємо для них».

Новини по темі