Адель приписують роман із колишнім Наомі Кемпбелл

Адель приписують роман із колишнім Наомі Кемпбелл | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

ЗМІ обговорюють нові стосунки британської виконавиці.

Поділитися:

Півроку тому 31-річна співачка Адель розлучилася зі своїм чоловіком, бізнесменом Саймоном Коннеккі. І схоже, зірці більше не сумно. Мережу облетіла новина про те, що вона закрутила роман із 37-річним репером Skepta

Фото: instagram/skeptagram

Пару помітили в нічному Лондоні близько двох тижнів тому. Тоді артист святкував свій день народження. Відтоді закохані проводять весь вільний час разом. 

«Між ними — тісний зв'язок, і це, безперечно, особливі стосунки. Виконавці проводять удвох багато часу. Їхні друзів сподіваються, що вони стануть чудовою парою», — повідомив інсайдер виданню The Sun

Фото: Getty Images

Відомо також, що Адель і Skepta знайомі досить давно. Вони виросли в одному районі Лондона. 

Цікаво, що більше року тому мережею ширилися чутки про вагітність колишньої дівчини репера, моделі Наомі Кемпбелл. Річ у тому, що у своєму мікроблозі Skepta опублікував, так би мовити, перший знімок їхньої з Наомі майбутньої дитини.

Фото: instagram/skeptagram

Схоже, це були лише чутки, і тепер виконавець щасливий з іншою. Поки що новоспечена пара не коментувала своїх стосунків. Чекатимемо на новини!

Більше про зіркову історію співачки Адель дізнавайся у відео: 

Читай також інші новини про артистку:

1. Жодних сліз: Як Адель проводить час після розлучення

2. Оце так схудла! Який вигляд має Адель після розлучення

3. Адель вперше прокоментувала розлучення з чоловіком

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі