Як говорити про кризу у стосунках і чи варто виносити це на публіку – пояснює психолог в «Сніданок. Вихідний»

 Чи варто розповідати про проблеми у стосунках (поради психологині)
freepik.com

Чи варто розповідати про проблеми у стосунках і як говорити з коханою людиною про це – розповідає експертка.

Поділитися:

У студії ранкового шоу «Сніданок. Вихідний» психологиня Анна Кушнерук відповіла на запитання що робити, коли хочеш поділитися про проблеми у взаєминах зі своєю коханою людиною. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як подолати дитячу агресію: поради психологині

Усі ми час від часу відчуваємо потребу поділитися своїми переживаннями та отримати підтримку. Ми біжимо за порадою до подруги та чи варто знати про проблеми у стосунках третій особі? 

"Якщо хтось захотів відкрити душу, поділитися, аби його пожаліли  - це абсолютно нормальна людська потреба. Але, якщо я розповідаю над інтимно, я безумовно формую тоді враження до свого чоловіка, до своєї дружини й автоматично це вже буде впливати на подальші відносини й на моє ставлення в тому числі» - застерігає психологиня".

Анна наголошує, що важливо думати, що ти говориш. Тому що у вихорі емоцій, гніву та відчаю, ми говоримо надто емоційно. 

«Якщо хочеш з кимось поговорити, найбезпечніший спосіб це зробити – психотерапія»

Експертка шоу радить звертатися за порадами або виносити свої емоції до тих, після спілкування з ким вам стає легше. 

Кому розповісти про проблеми в стосунках

  • партнеру
  • психологу

Як говорити з партнером про кризу у стосунках

  • Криза – це природно
  • Не замовчуйте проблеми
  • Спробуйте краще пізнати партнера
  • Подивіться на себе збоку 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс поділилася, як трансформувалися її стосунки з чоловіком під час повномасштабного вторгнення

«Любов перемагає все! Не всі пари витримають, але і не всі мають витримувати. Головне зберегти людські стосунки за будь-яких умов»

Ранок зі “Сніданком з 1+1” – це свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 9:30 на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Сніданок в соцмережах:

Instagram

Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.