“Ми об’єднались, як і вся наша країна зараз”, — Степан Казанін про роботу “Вечірнього Кварталу” та власну благодійну діяльність (ексклюзив)

Новий Вечірній Квартал
Степан Казанін про роботу Вечірнього Кварталу та благодійність

За лаштунками зйомок “Вечірнього Кварталу” Степан Казанін поділився подробицями нового концерту та розповів про евакуацію дітей із небезпечних територій.

Поділитися:

12 та 26 травня о 19:00 на телеканалі "1+1 Україна" покажуть нові випуски "Вечірнього Кварталу". Актори підготували для своїх глядачів нову порцію дотепних жартів на актуальні та побутові теми.

Актор “Вечірнього Кварталу” Степан Казанін дав ексклюзивне інтерв’ю для сайту 1+1 про цікавинки нового концерту, власну благодійну діяльність та ставлення до хейтерів.

 Про нові концерти "Вечірнього Кварталу"

Чим особливі нові концерти “Єдиного Кварталу”?

На мій погляд, сьогодні більше сімейних та душевних історій, менше про війну, більше про життя під час війни.

“Життя триває, і є такі ситуації, із яких можна посміятися”.

Чи будуть сьогодні особливі номери-сюрпризи?

Безумовно. Будуть дуже потужні патріотичні пісні — із глибоким сенсом, гарними меседжами — як ми це завжди робимо.

“Зараз це особливо необхідно  щоб об’єднати всіх українців. Бо тільки згуртувавшись ми зможемо здобути перемогу”.

Вечірній Квартал

Бачили, що в нових концертах на сцені були навіть актори-тварини… Як працювалося з ними?

Так, цього разу у нас на сцені були актори-тварини — собака, кролик. В кіно завжди дуже складно, коли в кадрі тварина, а на сцені перед глядачами тим більше. Але сьогодні ми спробували, у нас усе вийшло і сподіваємося, що це буде класний номер.

Про власну благодійну діяльність та роботу "Вечірнього Кварталу"

Ви допомагаєте евакуювати дітей із прифронтових територій. Як це відбувається? Як ви до цього дійшли? Яка кількість врятованих?

Почалося все з того, що друзі із Херсонщини попросили відвести 40 дітей в Карпати. А тепер постійно евакуюємо дітей з п’яти  прифронтових регіонів на Західну Україну на відпочинок. Важливо, щоб діти поїхали туди, де не чути вибухів. Ми веземо їх в Карпати — там спокійно, красива природа, чисте повітря…

“З кожним днем кількість евакуйованих дітей збільшується. Наразі цифра сягає близько 1000 дітей, але ми продовжуємо працювати. І зараз до нашої ініціативи долучилися ОДА та ОВА, тому справи рухаються у позитивний бік”.

Студія “Квартал 95” існує вже багато років, але за останній час команда проєкту зазнала деяких змін — «Вечірній Квартал» обʼєднався з «Жіночим Кварталом» і зараз ви виступаєте «Єдиним Кварталом». Як ви адаптовуєтеся до роботи з такою кількістю людей?

“Ми об’єднались, як і вся наша країна зараз”.

Напевно, “Квартал” від початку повинен був бути “Єдиним”. Ми разом зібрались та видаємо класний продукт. Далі буде.

"Ми всі тут, в Україні, тримаємося разом, піднімаємо настрій людям та бойовий дух нашим військовим".

Проєкти Студії “Квартал 95” мають велику популярність, а така слава неодмінно спричиняє хвилю хейту. Як ви реагуєте на негатив?

Мені байдуже на хейтерів, на диванних критиків. Я на них ніяк не реагую. Якщо я вважаю, що контент якісний, – я його викладаю і не дивлюся, що пишуть хейтери.

Не пропустіть нові випуски "Вечірнього Кварталу" — 12 та 26 травня, о 19:00 на каналі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі