Як індійська красуня Пріянка Чопра одна з небагатьох втрималася в Голлівуді

Як індійська красуня Пріянка Чопра потрапила до Голлівуду | Зіркове життя | 1+1
Фото: GettyImages

Складний шлях до світової слави.

Поділитися:

Розкішну красуню Пріянку Чопру знає кожен, хто цікавиться новинами шоу-бізнесу. Вона не лише успішна акторка, а ще й авторка власних проектів в Індії та США. В інтерв’ю для видання Elle дівчина поділилася рецептом власного успіху в Голлівуді.

Фото: GettyImages

Єдина донька у родині лікарів колись мріяла стати інженером. Та життя склалось інакше. Сьогодні Пріянка – успішна модель, акторка та посланець міжнародної благодійної організації UNICEF. До такої ролі її підготувало дитинство. Батьки майбутньої зірки подорожували до віддалених сіл рідного штату, щоб надати допомогу тим, хто не міг звернутися до лікарні. Пріянка завжди мандрувала з ними і бачила різні боки людського життя на власні очі. 

Акторці пощастило рости у родині, де її думку завжди враховували.

Я зростала, знаючи, що мій голос має вагу. Розуміла, що багатьом дівчатам у світі пощастило менше, – поділилася зірка.

Та все ж запорукою майбутнього успіху дівчини стала її неземна краса. У 2000 році зовсім юна Пріянка здобула титул «Міс світу». Саме ця подія дала початок відліку її досягнень у світі шоу-бізнесу.

Після конкурсу на красуню звернули увагу боллівудські продюсери, яких цікавило, чи може це миле личко зіграти серйозну роль. А 2008-го Пріянка вже тримала в руках нагороду National Film Award – індійський аналог премії «Оскар».

Фото: GettyImages

Пріянка – єдина індійська акторка, яка досягла справжнього успіху в Голлівуді. То як же вона зробила те, що іншим не вдалося? Головний секрет – грати героїнь, які належать до різних національностей.

Варто лише сказати, що ти боллівудська акторка, і від тебе чекатимуть лише запальних танців і театралізованого дійства, – пояснила Пріянка.

Тому зірка вирішила більше ніколи не грати роль індіанок.

Тепер екзотична красуня мріє зняти кіно виключно з акторами з Південної Азії. Просто щоб відчинити для них двері, які колись ніхто не відчиняв для неї.

Пріянка Чопра не єдина, хто здолав тернистий шлях до визання в Голлівуді. Про складну та заплутану історію успіху американьского актора Роберта Дауні-молодшого дивись у відео:

Більше новин про Пріянку Чопру читай тут:

1. Індійська Міс Світу Пріянка Чопра в купальнику гріється під тосканським сонцем 

2. Екзотична красуня Пріянка Чопра у неймовірних пташиних образах (фото)

3. Це чорно-біле фото Пріянки Чопри з чоловіком перенесе тебе до романтичного Парижа

4. Гаряча Пріянка Чопра оголила декольте у новій фотосесії

5. Індійська красуня Пріянка Чопра така зваблива в цій сукні з сіткою (фото)

Новини по темі