Індійська красуня Пріянка Чопра підкреслила апетитні форми звабливими вбраннями

Розкішна індійська красуня засвітила груди у відвертому образі | Зірковий стиль | 1+1
Marcin Kempski for Vogue India

Сучасна мода зі східним колоритом. 

Поділитися:

Минулого тижня індійську акторку Пріянку Чопру та її чоловіка Ніка Джонаса назвали найстильнішою парою Голлівуду. Новою фотосесією для вересневого номера журналу Vogue східна красуня довела, що не дарма очолила модний рейтинг. 

Знаменитість приміряла кілька вбрань — трендових і пікантних. На обкладинці Пріянка позує в напівпрозорій пудровій блузі та в легких брюках з квітковим принтом, декорованим стразами. Образ завершують пухнастий рожевий клатч та велика кількість коштовних прикрас від індійського бренду Sabyasachi. 

Також на сторінках першого осіннього випуску знайшлося місце для колоритного вбрання з пікантним розрізом на стегні. Ще більш розкішного вигляду додало пальто з хутром. 

Інший образ зі східними мотивами знову складається з повітряної блузи і брюк із паєтками. Його стиліст Чопри доповнила лаконічним шкіряним поясом та головним убором. 

Наостанок зірка продемонструвала три модні луки, які варто повторити цієї осені. Пріянка Чопра приміряла два різні брючні костюми — яскраво-зелений з підкресленою лінією плечей і акценом на талії та карамельний total. 

Третій образ більше пасуватиме для вечірки. Зірка вдягнула чорно-білу смугасту сукню з капелюхом та широкими жовтими чоботами.

Нагадаємо, що Пріянка однаково полюбляє носити традиційний індійський одяг, його сучасну стилізацію та просто модні вбрання. До прикладу, свій день народження зірка відсвяткувала в ніжному рожевому сарі

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Ще більше образів Чопри шукай за посиланнями: 

1. Індійська красуня Пріянка Чопра провокує пишним бюстом у відвертому вбранні

2. Екзотична красуня Пріянка Чопра у неймовірних пташиних образах (фото)

3. Індійська красуня Пріянка Чопра така зваблива в цій сукні з сіткою (фото)

4. Східна красуня Пріянка Чопра викликала захват вишуканою сукнею зі звабливим розрізом (фото)

Новини по темі