Індійська красуня приміряла вбрання найсолодшого кольору осені

Як носити найсмачніший колір осені: Ідея від Пріянки Чопри | Зірковий стиль | 1+1
GettyImages

Вершковий ірис, який не шкодить фігурі. 

Поділитися:

Попри те, що акторка і модель Пріянка Чопра давно мешкає в Лос-Анджелесі, вона ніколи не забуває свого коріння. Світову славу їй принесли саме ролі в Боллівуді — індійському аналозі Голлівуду. Навіть після того, як зірка стала частиною американської кіноіндустрії, вона продовжує зніматися в фільмах рідної країни. 

Днями Пріянка відвідала Міжнародний кінофестиваль IMDb у Торонто, де розповіла про свою нову роль в індійській романтичній комедії «Рожеве небо». Приємним сюрпризом для знаменитості стала перемога в номінації STARmeter Award — «Улюблениця фанів».    

Отримати нагороду та поспілкуватися про прем’єру Чопра прийшла у вишуканому total look. Зірка вдягнула замшеві сорочку, спідницю та туфлі дуже смачного відтінку — вершкового ірису (butterscotch). Саме таку апетитну назву пропонує Інститут кольору Pantone та включає колір до переліку наймодніших цієї осені та майбутньої зими.

Також підсолодити похмуру пору можуть схожі трендові відтінки — цукровий мигдаль (sugar almond) і заварний крем (vanilla custard).

Байдужим до «десертних» кольорів варто звернути увагу на темний чеддер (dark cheddar), каву з цикорієм (chicory coffee) і лісовий горіх (hazel). 

Нагадаємо, що минулого тижня стало відомо про ще одну перемогу Пріянки Чопри та її чоловіка. Видання Paper Magazine назвало пару наймоднішою в Голлівуді

Якщо ж тебе хвилює тема моди, дізнайся більше про актуальні тренди і кольори з відео:

Тебе можуть зацікавити наступні новини:

1. Індійська красуня Пріянка Чопра підкреслила апетитні форми звабливими вбраннями

2. Катя Осадча захопила кокетливою сукнею трендового кольору

3. Іванка Трамп замилувала повсякденним образом у наймоднішому кольорі року (фото)

4. Найсолодший тренд 2019: Шоколадний колір у одязі

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter

Новини по темі