Як освіжити образ за 5 хвилин

Модні аксесуари осені 2018
@negin_mirsalehi

Модні ідеї, що надихнуть додати до осіннього луку краплинку грайливості.

Поділитися:

Інколи стильний аксесуар стає не тільки ідеальним доповненням образу, а й його головним акцентом. Восени кожній модниці кортить наповнити свій лук яскравістю й свіжістю. Ми підготували для вас добірку із 5-ти оригінальних аксесуарів, що зроблять ваш осінній образ незабутнім! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні джинси осені 2018: 5 стильних варіантів

АТЛАСНА ХУСТИНКА 

У пригоді восени 2018-го стане трендова атласна хустинка. Вона може бути однотонною або з модним принтом. Обігрувати такий аксесуар можна по-різному, до прикладу, пов’язати на сумку, на шию або ж доповнити ним свою зачіску.

@katyaakosiv

@scandinavianfashions

КРУГЛА СУМКА

Круглі та напівкруглі моделі сумок - на піку популярності у 2018-ому. Модні експерти стверджують, що наймоднішою моделлю сезону осінь-зима стала сумка у формі кулі, яка є у колекціях Gucci. Вона вмістка, оригінальна й добре тримає форму, тож радимо звернути на неї увагу. 

@blaireadiebee

@scandinavianfashions​​​​​​​

ЗАСТІБКА У СТИЛІ 90-Х

Застібки, краб, обруч для волосся - мода 90-х повернулась! До таких аксесуарів пасуватимуть зачіски пучок, ефект мокрого волосся та афро-кучері.

@scandinavianfashions​​​​​​​

МАСИВНІ СЕРЕЖКИ 

Цього сезону важливо, щоб сережки якомога більше приковували увагу. Така одна деталь здатна вмить додати образу виразності й жіночності. Не бійтесь моделей з великим камінням й додатковим декором. Крім того, популярними стали сережки чудернацької форми. Цей аксесуар личитиме жінкам як з коротким, так і довгим волоссям, які можуть зібрати його у мінімалістичний пучок або невимушений хвіст. 

ШКІРЯНИЙ ПОЯС 

Допоможуть підкреслити лінію талії стильні шкіряні пояси. Особливо популярними у холодному сезоні стали максимально широкі пояси з масивною пряжкою у стилі Versace. 

@versace

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил, як обрати ідеальне пальто

Новини по темі