Як правильно проводити детокс шкіри

Що таке детокс шкіри
@thestylevisitor

Що таке детокс, і як він впливає на нашу шкіру.

Поділитися:

Для жительок великих міст процедура детоксу шкіри стала справжнім рятівником. Бруд, токсини, наслідки неправильно харчування, алкоголь та нерегулярний сон - все це безпосередньо впливає на стан нашої шкіри. Внаслідок цього вона стає тьмяною, виникають запалення та зморшки. За допомогою ретельного догляду й детоксу шкіра отримає бажане відновлення. Про етапи проведення детоксу шкіри - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому виникають зморшки, і як з ними боротися

1 етап - поверхневе очищення шкіри

Поверхневе очищення шкіри - перше, із чого потрібно починати процедуру детоксу. У цьому вам допоможуть косметичні засоби із вмістом токоферолу та органічного кремнію. Саме ці речовини здатні очистити шкіру від бруду та звільнити від жирного блиску. 

@lorealskin

2 етап - глибоке очищення шкіри 

Для глибокого очищення шкіри використовуйте засоби на основі зеленої глини, а також срібла, яке покращує обмін речовин у клітинах.

3 етап - приведення шкіри в тонус 

Останнє завдання детоксу - заспокоїти шкіру і привести її в тонус. Для цього придбайте засіб із білою глиною. Її завдання - повністю очистити пори і забезпечити матовий ефект на весь день. До речі, косметика на основі білої глини особливо підходить жінкам із комбінованою шкірою, адже добре очищує саме Т-зону. 

@lorealskin

4 етап - нічний догляд 

Для нічного детоксу особливо важливим є вітамін С. Поки ви спите, він діє як захисник, готуючи шкіру до нового дня і забезпечуючи їй надійний захист. 

Детокс шкіри також передбачає додаткові процедури, до прикладу, масаж, маски та пілінги.

Масаж

Масаж шкіри обличчя повинен бути регулярним. Перед тим як робити масаж, варто як слід очистити шкіру і нанести зволожуючий крем. Також підійде олія жожоба або мигдалю. Починайте масаж із шиї, злегка натискаючи шкіру кінчиками пальців. Рухайтесь далі до вух, а потім щелепи, носа, щік, лоба та очей. 

Маска

Під час детоксу важливо насичувати шкіру вітамінами А, С і Е. У боротьбі з інтоксикацією шкіри допоможуть маски на основі водоростей та солей. Такі маски можуть очистити шкіру від бруду навіть у найглибших шарах шкіри. 

@lorealskin

Пілінг

Пілінг під час детоксу передбачає максимальне очищення за допомогою ніжних компонентів. Ідеальним під час детоксу вважається пілінг із папаї. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жирна шкіра обличчя: 5 б'юті-порад

Новини по темі