Чому виникають зморшки, і як з ними боротися

Як боротися з появою зморшок
freepik.com

Б’юті-експерт розвіює міфи про уколи краси.

Поділитися:

Зморшки - проблема, з якою у певний момент життя стикається кожна жінка. Їх називаються живим дзеркалом нашого життя, за ними можна прочитати характер людини, її образ життя і досвід. Сьогодні ми розберемося з причинами виникнення і способами боротьби зі зморшками. Дієві поради - читайте далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Догляд за волоссям: Секрети турецьких жінок

Зморшки можуть з’являтись й у молодому віці люди. До головних причин появи зморшок належать: 

- дегідратація шкіри;

- неправильне харчування;

- ультрафіолет;

- недосипання;

- стрес;

- токсини;

- дія сили тяжіння;

- вікове зменшення колагену та еластину.

Найефективнішим методом боротьби зі зморшками вважаються так звані уколи краси. Однак навколо них вирує чимало міфів. Експерт Ірина Медвєдєва розвіює кожен із них. 

Міф 1. Уколи краси потрібно робити після 50 років. Поява зморшок залежить від того, наскільки сильно людина рухає своїм обличчям. Уколи краси можна робити тоді, коли зморшки з’явились, тобто не залежно від віку людини. 

Міф 2. Уколи краси небезпечні для здоров’я. Якщо уколи виконані правильно, небезпеки для здоров’я не може бути. Головне, знайти хорошого спеціаліста, який пройшов спеціальне навчання і бачити сертифікат на препарат, який вам вводять. 

Міф 3. Уколи краси не викликають звичку. Така процедура справді викликає звичку у людини, тому найефективнішим вважається перший сеанс уколів. Препарат може діяти в організмі від 8 до 12 місяців. Саме тому важливо знати міру в таких б’юті-процедурах. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому після 40 років починається щасливий період життя у жінок