Як приготувати мармеладних ведмедиків для дітей
Мармеладні ведмедики – це цукерки, які можна приготувати в домашніх умовах. Вам не знадобиться спеціальне обладнання або рідкісні інгредієнти. Єдине, що буде потрібно – це формочки для цукерок.
articleContentПід час приготування десерту можна використовувати будь-які свіжі соки та перетерті ягоди. На жіночих форумах радять використовувати для ведмедиків соки, які мають яскравий колір. Наприклад: апельсиновий, морквяний, сік журавлини, полуничний.
Сік можна замінити на перетерті ягоди, розбавлені водою. Ягоди можуть бути і морожені. Їх попередньо потрібно розморозити.
Оскільки у складі ведмедиків є желатин, варто уникати використання ківі і свіжого ананаса. Їхні ферменти не дадуть желе застигнути.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Дієтичні млинці від Лори Філіппової
Інгредієнти:
1,5 склянки соку
4 ст. л. желатину
2 ст. л. меду
1/2 ч. л. ванільного екстракту (не обов'язково)
Як готувати:
1. Наливаємо сік в невелику каструлю.
2. Додаємо желатин і даємо постояти кілька хвилин. Перемішуємо.
3. Ставимо каструлю на середній вогонь. Нагріваємо, не доводячи до кипіння. Желатин повинен повністю розчинитися, а сік має стати трохи густішим.
4. Додаємо мед і ванільний екстракт.
5. Розливаємо суміш по формочках і охолоджуємо впродовж 2-3 годин.
Готовий мармелад можна зберігати в холодильнику в герметичному контейнері протягом 2-3 тижнів.
Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Аджика Слави Камінської