Як приготувати мармеладних ведмедиків для дітей

Мармеладні ведмедики: легкий рецепт
Фото: pixabay

Мармеладні ведмедики – це цукерки, які можна приготувати в домашніх умовах. Вам не знадобиться спеціальне обладнання або рідкісні інгредієнти. Єдине, що буде потрібно – це формочки для цукерок.

Поділитися:

Під час приготування десерту можна використовувати будь-які свіжі соки та перетерті ягоди. На жіночих форумах радять використовувати для ведмедиків соки, які мають яскравий колір. Наприклад: апельсиновий, морквяний, сік журавлини, полуничний.

Сік можна замінити на перетерті ягоди, розбавлені водою. Ягоди можуть бути і морожені. Їх попередньо потрібно розморозити.

Оскільки у складі ведмедиків є желатин, варто уникати використання ківі і свіжого ананаса. Їхні ферменти не дадуть желе застигнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Дієтичні млинці від Лори Філіппової

Інгредієнти:

1,5 склянки соку

4 ст. л. желатину

2 ст. л. меду

1/2 ч. л. ванільного екстракту (не обов'язково)

Як готувати:

1. Наливаємо сік в невелику каструлю.

2. Додаємо желатин і даємо постояти кілька хвилин. Перемішуємо.

3. Ставимо каструлю на середній вогонь. Нагріваємо, не доводячи до кипіння. Желатин повинен повністю розчинитися, а сік має стати трохи густішим.

4. Додаємо мед і ванільний екстракт.

5. Розливаємо суміш по формочках і охолоджуємо впродовж 2-3 годин.

Готовий мармелад можна зберігати в холодильнику в герметичному контейнері протягом 2-3 тижнів.

Смачного!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Аджика Слави Камінської

Новини по темі