Як Слава Камінська переживає розлучення з чоловіком

Слава Камінська показала, як переживає розлучення з чоловіком (фото)

Артистка опублікувала пост-натяк.

Поділитися:

Сьогодні, 12 червня, мало відбутися засідання суду у справі розлучення співачки Слави Камінської та пластичного хірурга Едгара Камінського. Однак представники артистки попросили про час для врегулювання спору мирним шляхом. Тож засідання перенесли на 1 липня.

Попри те, що інформація про розлучення зіркової пари активно ширилася ЗМІ минулого тижня, подружжя не коментувало ситуацію. І ось сьогодні сумну новину підтвердив Едгар. Чоловік співачки написав чималий текст в Instagram, у якому зізнався, що вони два роки «перебували в невагомості».

Тим часом Слава опублікувала у своєму мікроблозі яскраве фото, на якому вона усміхається.

«На цьому місці могла би бути ЧБшечка, під нею сумна цитата зі стратегічно завуальованим меседжем, спрямованим у цільову аудиторію. Але людина собаці друг, а зомбі зомбі зомбі», — підписала знімок руденька з НеАнгелів.

Навряд чи розлучення приносить парі радість, однак цим постом Камінська продемонструвала, що вона жінка сильна і довго засмучуватися не збирається.

Пережити складну ситуацію артистці допомагають діти — 4-річний Леонард і 3-річна Лаура, з якими вона весело проводить час.

Фото: @babaslavka

Дізнавайся про розлучення Слави та Едгара у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. «Уперше я подав на розлучення 2017 року», — чоловік Камінської відверто розповів про стосунки з дружиною

2. Слава Камінська зізналася, що ледве не втратила дитину

Новини по темі