Як світові зірки підтримують Україну та засуджують російську агресію

Як світові зірки підтримують Україну та засуджують російську агресію
www.gettyimages.com

Весь світ продовжує підтримувати Україну під час війни, яку розв'язала Росія.

Поділитися:

Вже протягом 5 днів на території України війна: 24 лютого Росія розпочала відкриту повномасштабну війну. Український народ та Збройні сили України вражають весь світ своєю героїчною боротьбою за захист рідної землі. Протягом перших днів Україна отримала беспрецендентну підтримку у світі та продовжує її отримувати щодня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУкраїнців підтримує світ: проти війни, яку розв'язала Росія висловилися майже всі світові знаменитості

Не тільки світові політики, економісти та фінансисти солідарні з українським народом у боротьбі проти російської агресії, а й всі світові зірки шоубізнесу, мистецтва та спорту не лишаються осторонь. Ми вже писали про знаменитостей, які першими висловили підтримку і продовжуємо список зірками, які точно знають, які кольори має український прапор. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк весь світ підтримує Україну: наш прапор на стадіонах світу, наш гімн – у філармонії, Ейфелева вежа синьо-жовта

Вчора в Лос-Анджелесі відбулося вручення Премії гільдії кіноакторів. Вийшовши на сцену, президент SAG-AFTRA Френ Дрешер розпочала свою промову від імені гільдії словами «По-перше, я хотіла би помолитися народу України».

Зірки скористалися увагою світової преси, щоб нагадати про жахливі воєнні дії в Україні. Американська співачка та актриса Леді Гага

"Це прекрасна ніч, свято мистецтва, але у світі стільки всього відбувається. Моє серце зараз із людьми України".

Американська актриса Джессіка Честейн, яка отримала премію SAG за жіночу роль у фільмі «Очі Теммі Фей», під час свого виступу віддала шану тим, хто постраждав від вторгнення в Україну:

«Моє серце зараз з нашою міжнародною сім’єю по всьому світу, яка бореться за їхню безпеку та свободу», – сказала вона.

Джесіка ЧестейнФОТО: www.gettyimages.com

На фото Майкл Дуглас, американський актор та продюсер, володар двох премій "Оскар", шести "Золотих глобусів", а також премії "Еммі" виразив підтримку символічним елементом костюму.

Майк ДугласФОТО: www.gettyimages.com

Ель Фенінг,  американськая актриса («Вавилон», «Загадкова історія Бенджамина Баттона», «Малефисента») вийшла на червоний хідник з манікюром в кольорах українського прапору. 

Ель ФенінгФОТО: www.gettyimages.com

Грета Лі з The Morning Show підібрала образ, що кольоровою гамою відповідає українському прапору. 

Грета ЛіФОТО: www.gettyimages.com

Стівен Кінг, американський письменник, опублікував фото у футболці із надписом про підтримку України:

"Я зазвичай не публікую свої фото, але сьогоднішній день вийняток". 

Не менш відома голівудська зірка Шон Пен зараз знаходиться безпосередньо у Києві та знімає фільм про воєнні події на українській території. 

Ось підбірка від соцмереж 1+1 з надихаючами проявами солідарності з українським народом від світових зірок. Ми разом та з нами весь світ!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк світ спорту нас підтримав: заборони на проведення змагань в Росії через війну проти України

Новини по темі