Як весь світ підтримує Україну: наш прапор на стадіонах світу, наш гімн – у філармонії, Ейфелева вежа синьо-жовта

Підтримка України світом: жовто-блакитна Ейфелева вежа, футболісти з українським прапором, наш гімн у Лондонській філармонії
twitter.com/LaTourEiffel

Весь цивілізований світ підтримує Україну у її боротьбі проти російських окупантів.

Поділитися:

Увесь світ підтримує Україну у її важкій боротьбі з російським агресором, який здійснив широкомасштабне вторгнення на територію нашої країни 24 лютого 2022 року. Безліч світових зірок шоу-бізнесу, кіно, спорту вже висловилися на підтримку України. У країні-агресорці скасували величезну кількість спортивних подій, які повинні були відбуватися на її території в поточному році. Діячі культури та спорту зі свього світу не можуть залишатися осторонь цієї війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки спорту висловилися на підтримку України та проти війни, розв'язаної Росією (Білодід, Світоліна, Ризатдінова, Харлан, Шевченко, Ярмоленко)

У суботу, 26 лютого, проходив футбольний матч між командами "Евертон" та "Манчестер Сіті".

Футболісти ФОТО: Getty Images

Гравці "Евертона" вийшли на поле перед матчем з прапорами України, накинутими на плечі на форму, а футболісти з "Манчестер Сіті" одягнули на себе куртки з прапором України на спині на з написом "Ні війні".

ФутболістиФОТО: Getty Images

У синьо-жовті кольори "одягнулася" і знаменита Ейфелева вежа в Парижі: її підсвітили у кольори нашого національного прапору на знак підтримки України у війні з Росією.

Ейфелева вежаФОТО: twitter.com/LaTourEiffel

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що насправді відбувається в Україні: в соцмережах з'явились шокуючі пости відомих людей

Державний гімн України пролунав у Лондонській філармонії: оркестр зіграв його перед основним концертом, зал аплодував стоячи.

По всьому світу проходять широкомасштабні акції на підтримку України та протесту проти країни-агресорки.

Новини по темі