Як у казці: Єва Лонгорія показала чарівне святкування першого дня народження сина

Єва Лонгорія показала, як відсвяткувала перший день народження сина (ФОТО)
GettyImages

Крихітний Сантьяго познайомився з Міккі-Маусом.

Поділитися:

У червні минулого року зірка Відчайдушних домогосподарок Єва Лонгорія стала мамою. Сина Сантьяго акторка народила від свого третього чоловіка — мексиканського  бізнесмена Хосе Антоніо Бастона.

Єва зізнається, що навіть не помітила як від дня народження первістка минуло дванадцять місяців. Нещодавно малюку виповнився 1 рік! Солодкі фото з сином і теплі слова привітання знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Eva Longoria Baston (@evalongoria)

«Цей рік був найкращим у моєму житті. Прокидатися щоранку разом із малюком і щовечора вкладати його спати було чарівно, — зворушливо написала Лонгорія в соцмережі. —  Кожен його сміх і посмішка дарують справжню радість.

Дякую, що обрав мене своєю мамою. Я люблю тебе, мій милий! З днем народження, малюк Санті!

Крім того, Єва показала, як саме відбувалося святкування. Разом із сином Сантьяго та іншими членами великої родини акторки, вони завітали до казкового парку розваг — Діснейленду.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Eva Longoria Baston (@evalongoria)

«Не уявляю кращого способу відсвяткувати перший день народження моєї дитини! Діснейленд! Дякую всім, хто допоміг зробити цей день особливим», — не приховуючи емоцій, поділилася зірка.

Нагадаємо, що останнім часом Єва Лонгорія часто з’являється на публіці в оточенні своїх найрідніших чоловіків — сина та коханого. Дивись відео:

Більше цікавих новин про Єву Лонгорію:

1. «Він уперше в смокінгу!»: Єва Лонгорія в «Світському житті» показала 11-місячного сина, з яким пройшлася червоною доріжкою Каннського кінофестивалю (ВІДЕО)

2. Які милі! Єва Лонгорія прогулялася з маленьким сином у Каннах

3. Струнка Єва Лонгорія у сукні із сексуальним розрізом сяяла на червоній дорожці у Каннах

Новини по темі