Які кольори Нового 2024 року за східним календарем принесуть щастя і успіх

Новий рік 2024: які кольори принесуть щастя і успіх
Freepik

Які кольори принесуть щастя і успіх у 2024 році за східним календарем?

Поділитися:

Який колір у 2024 році стане символічним за східним календарем? Новий рік 2024 пройде під знаком Зеленого Дерев'яного Дракона. Ця тварина є надзвичайно важливим символом китайської культури та найсильнішим знаком східної астрології. Дракон втілює в собі енергію, міць, силу і багатство, що робить його особливою фігурою в культурі та віруваннях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка тварина стане символом нового 2024 року: кому найбільше пощастить у новому році

Які кольори принесуть щастя у 2024 році за східним календарем

За східним календарем кольори мають велике значення. Щасливими кольорами 2024 року є похідні від елементів Землі та Дерева, а саме — смарагдовий зелений і жовтий.

Зелений — це колір відродження та зцілення. Він гармонійно перегукується із сутністю Дерев'яного Дракона. Цей колір вказує на те, що 2024 рік стане роком нових процвітаючих амбіцій та можливостей.

Зелений відомий також як колір спокою та щастя, і його вважають найприємнішим для людського ока. Схожий символізм він принесе і в новому році Зеленого Дерев'яного Дракона. Теж саме стосується відтінків жовтого.

Очікується, що ці кольори принесуть радість, наповнення енергією, оновлення та початок нового життя у 2024 році за східним гороскопом.

Які кольори нещасливі у 2024 році за східним гороскопом

Відтінки синього не до душі Дракону, тому їх варто уникати. Також не рекомендується обирати похмурі кольори — чорний або сірий.

Як зробити ароматичну свічку своїми руками і які аромати створять затишок взимку, дивіться у "Сніданок. Вихідний":

Дивіться "Сніданок з 1+1" по будням з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби телеканал "1+1 Україна" був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому "1+1 Україна" через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі