Який сьогодні місячний день: рекомендації на тиждень 14-20 лютого за місячним календарем

Місячний календар на тиждень: День святого Валентина та Повний місяць. Рекомендації на 14-20 лютого
Pixabay/susan-lu4esm

Поради та рекомендації на кожен день за місячним календарем.

Поділитися:

Тиждень розпочинається із романтичного свята — Дня святого Валентина, або ж Дня усіх закоханих. Та чи буде свято кохання вдалим днем і які рекомендації краще виконувати у день Повного місяця, який настане вже цього тижня? Читайте поради на кожен день за місячним календарем, аби спланувати наперед усі важливі справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМісячний календар на лютий 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Понеділок, 14 лютого — 15 місячний день, місяць у Льві

Сприятливий день. Незважаючи на те, що символом цього місячного дня є Змій, він обіцяє бути більш ніж сприятливим. Це удвічі приємно, оскільки у понеділок, 14 лютого святкують День усіх закоханих. Наступає період Повні, вона вже скоро і енергії цілком відчутні. Уникайте емоційного напруження та різних спокус. Не можна лінуватись, однак і починати нові справи буде не сприятливо. Корисно буде провести день без їжі, або хоча б мінімізувати її. Не перевантажуйте нервову систему.

Вівторок, 15 лютого — 16 місячний день, місяць у Льві

Нейтральний день. День примирення, справедливості та внутрішнього спокою і комфорту. Основна задача: зберегти такий стан. День сприятливий для кардинальних змін і рішень, творчості та нових ідей. Не ризикуйте! Сприятливі будь-які фізичні вправи. 

Середа, 16 лютого — 17 місячний день, Повний місяць у Леві, місяць у Діві з 23:43

Нейтральний день. За календарем місячних днів Повня настане о 19:57 у знаку Лева. Енергія цієї місячної доби в цілому сприяє набуттю внутрішньої свободи. Корисні будь-які вправи. Контролюйте свої вчинки, слова та емоції. Якщо неправильно розпорядитися енергією цієї місячної доби, можна навіть захворіти. Рекомендується утриматися від сексуальних контактів.

Четвер, 17 лютого — 18 місячний день, місяць у Діві

Сприятливий день. День пасивний і є вірогідність піддатись чужому впливу. Зберігайте тверезість розуму та оцінюйте ситуацію об'єктивно. Не піддавайтесь ілюзіям. Не ображайтеся сьогодні на слова на свою адресу. Над ними варто замислитись. Не бажано планувати покупки, далекі подорожі. Займіться підбиттям підсумків, завершенням поточних справ. Добре поголодати та відвідати сауну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на лютий 2022: сприятливі та несприятливі дні для наведення краси

П'ятниця, 18 лютого — 19 місячний день, місяць у Діві

Нейтральний день. День сприятливий для очищення душі та думок. Проаналізуйте свої вчинки, можливо деякі з них продиктовані вашим оточенням. Перегляньте свої контакти. Сприятливо очищати своє житло, зокрема, енергією вогню: можна запалити камін або свічки. При можливості, посидіть самі біля вогнища. Не можна позичати гроші.

Субота, 19 лютого — 20 місячний день, місяць у Раку

Нейтральний день. Енергія цього місячного дня сприяє духовному прозрінню. Сприятливі будь-які творчі практики. Енергію обов'язково потрібно застосувати. День вдалий для визначення мети, активних дій. Добре розпочинати нові справи. Не напружуйте зір.

Неділя, 20 лютого — 21 місячний день, місяць у Раку

Нейтральний день. Період руху вперед, рекордів та подвигів. День сприятливий для активної діяльності, творчості та досягнення цілей. Потрібно бути максимально чесними та справедливими. Будь-які приховані негативні вчинки стануть явними вже незабаром. Будьте уважні! Корисні фізичні вправи та прогулянки на природі, купання у холодній воді, обливання.

Хто із знаків зодіаку найбільш залежний від ґаджетів та астропрогноз на тиждень, дивіться:

Новини по темі