Який сьогодні місячний день: рекомендації на тиждень 21-27 лютого за місячним календарем

Місячний календар на тиждень: рекомендації на 21-27 лютого
Pixabay/Matryx

Поради та рекомендації на кожен день за місячним календарем.

Поділитися:

Місяць цього тижня не обіцяє великих енергетичних сплесків. Повня вже позаду, а до Нового місяця ще є трохи часу. Так, місяць нині спадний, і нас чекає один несприятливий день: субота, 26 лютого. Однак, якщо його прожити відповідно до рекомендацій, негативних наслідків можна уникнути. Читайте поради на кожен день за місячним календарем, аби спланувати наперед усі важливі справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМісячний календар на лютий 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Понеділок, 21 лютого — 21, 22 місячний день з 23:13місяць у Скорпіоні з 11:20

Сприятливий день. Тиждень починається під впливом 21 місячного дня. Енергії дня дуже активні та заохочують до руху вперед. Це час рекордів та подвигів. Необхідно бути чесними та праведними навіть у дрібницях. Сприятливий день для політиків, реформаторів, продюсерів. Покровительствує реформаторам. Добре влаштовуватись на нову роботу.

Вівторок, 22 лютого — 22 місячний день, місяць у Скорпіоні

Нейтральний день. День сам собою нейтральний. Це період мудрості та розуміння нових знань, які легко засвоюватимуться. Можна зайнятися творчістю. Сміливо передавайте свій досвід іншим людям, проте суто індивідуально. Для групової роботи місячний день не підходить. Особливо сильні сьогодні інтелектуальні здібності людини та інтуїція. Рекомендується вживати більше рослинної їжі.

Середа, 23 лютого — 23 місячний день, місяць у Стрільці з 15:30

Нейтральний день. Хоч і символ цього дня — Крокодил, загальне енергетичне тло залишається нейтральним. День може бути як стресовим, так і таким, що просто вимагає внутрішньої дисципліни. Не варто переоцінювати свої можливості. Не піддавайтесь на провокації. Небезпечно виявляти гнів. Проведіть прибирання у своєму житлі, очистіть його свічками. Завершуйте справи та не починайте нового. Не піддавайтеся чужим негативним емоціям.

Четвер, 24 лютого — 24 місячний день, місяць у Стрільці

Сприятливий день. День пробудження та перетворення. Загалом, дуже сприятливий і добрий для творення. Енергія Місяця дуже потужна і потребує обов'язкової реалізації. Уникайте апатії та зневіри. День сприятливий для закладання фундаменту для нових великих починань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на лютий 2022: сприятливі та несприятливі дні для наведення краси

П'ятниця, 25 лютого — 25 місячний день, місяць у Козерозі з 18:29

Нейтральний день. Цей день дає можливість почути свій власний внутрішній голос. Сприятливо присвятити день самовдосконаленню, домашнім справам та своїй сім'ї. День також добрий для будівництва будинку. Активні дії та поспіх не рекомендовані. Корисне лікувальне голодування та будь-які практики на очищення.

Субота, 26 лютого — 27 місячний день, місяць у Козерозі

Несприятливий день. Символ цього місяця — Жаба, Болото. Необхідно бути дуже уважними при спілкуванні з іншими людьми, не слід балакати зайвого, метушитися. Цього дня енергія витікає через зайві розмови. Рекомендується більше відпочивати, відмовитись від активної діяльності. Не починайте нових справ. Не витрачайте свою енергію марно. Сприятливий масаж, сауна.

Неділя, 27 лютого — 28 місячний день, місяць у Водолії з 20:37

Нейтральний день. Цей місячний день не бажано проводити на самоті. Виявіть свідомість, добре допомагати іншим. День вдалий для творчості, інтелектуальної роботи, подорожей, особливо по воді. Добре саджати квіти. Рекомендовані медитації. Утримайтеся від вживання алкоголю.

Як проявляють себе у стосунках представники різних знаків зодіаку та астрологічний прогноз на тиждень, дивіться відео

 

Новини по темі