Акторка фільму "Голодні ігри" Джуліанн Мур показала свою блакитно-жовту шапку і закликала до благодійного шопінгу: "Це чудовий спосіб показати свою підтримку людям України"

Акторка Джуліанн Мур показала свою блакитно-жовту шапку і закликала до благодійного шопінгу
Instagram/juliannemoore

Гроші, які ви витратите на шапку кольору українського прапору, підуть на допомогу українцям.

Поділитися:

Американська зірка Джуліанн Мур від початку війни, яку роз'язала росія, активно підтримує Україну. Наприклад, ще в перші дні повномасштабного вторгнення акторка "Голодних ігор" зробила допис, де зазначила організації, у які можна пожертвувати гроші на підтримку України. Зараз Джуліанн закликає купувати синьо-жовті шапки від її подруги Алессандри Бруніалті: гроші, які ви витратите, підуть в організацію UNICEF на підтримку людей України.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це був майданчик, щоб сказати, що українські діти зараз виживають у дуже жахливих умовах", — лікарка Ірина Кондратова розповіла, як вела інстаграм-акаунт Девіда Бекхема

Шапка, яку створила подруга акторки, зроблена з кашеміру. Вона натхненна кольорами прапору України. Аксесуар був створений у знак солідарності та підтримки нашої країни через російську агресію. Джуліанн Мур закликала до благодійного шопінгу:

Моя чудова та талановита подруга Алессандра зробила такі шапки, багато хто з вас їх уже придбав, але якщо ви ще цього не зробили, то це чудовий спосіб показати свою підтримку людям України.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми спустошені через український народ і солідарні з ним", — італійський рок-гурт Måneskin скасував свої концерти у росії

На сторінці бренду подруги Джуліанн зазначено, що в один день у них вже виходило досягнути рекорд зі збору коштів й зібрати 5000 доларів на допомогу Україні, і це вийшло завдяки підтримці Мур.

Нагадаємо, що вже дуже багато світових зірок підтримали Україну. Дивіться на мапу:

зірки за україну війна

Новини по темі