Алла Кудлай зізналась, хто найбільше захмелів на весіллі Насті Каменських і Потапа

Алла Кудлай розповіла про весілля Насті Каменських і Потапа

У студії «Сніданку з 1+1» співачка розповіла про творчі плани та поділилась інсайтами з весілля похресниці Насті Каменських.

Поділитися:

26 червня відбувся другий ефір «Сніданку після Сніданку» – ранкового шоу, що реалізується в рамках соціальної ініціативи 1+1 media #забутипровік і транслюється в соціальних мережах «Сніданку з 1+1». Героїнею програми стала українська співачка Алла Кудлай.

Під час випуску Алла відповіла на запитання, що найбільше цікавили глядачів, і взяла участь у кількох челенджах від команди проекту.

Зокрема, вже традиційною стала рубрика «Правда чи гидота», за правилами якої в гостей є вибір – відповідати чесно на підступні запитання чи мовчати, але їсти не зовсім приємну їжу. Серед «гидоти», яку запропонували Аллі Петрівні, були: йогурт із мертвих бджіл, борсуковий жир і личинки.

Чи зізналась співачка, хто найбільше захмелів на весіллі Потапа та Насті, який український політик до неї залицявся та хто з тренерів «Голосу країни» найменш талановитий, – дізнайся у відео:

Нагадаємо, цього року заплановано випустити 10 епізодів програми, які будуть присвячені соціальній ініціативі 1+1 media «Люди Ідей+».

До студії «Сніданку з 1+1» приходитимуть герої циклу історій #забутипровік. Ті, хто  для багатьох українців є взірцями успішних і цілеспрямованих особистостей. Вони руйнують стереотип, що після певного віку складно починати нову справу, опановувати інший фах, мріяти та реалізовувати свої ідеї.

Формат проекту – легкі годинні інтерв’ю із зірками шоу-бізнесу, митцями, дизайнерами, експертами та іншими відомими постатями, питання яким ставлять глядачі каналу 1+1, а також користувачі соціальних мереж Facebook та Instagram.

Новини по темі