Андре Тан назвав одну із найголовніших помилок, якої припускаються люди під час війни

Андре Тан назвав одну із основних помилок, яку роблять люди під час війни
Instagram/andre_tan_official

Дизайнер розповів, яку помилку люди роблять у війну.

Поділитися:

Український дизайнер Андре Тан розповів про помилку, яку часто роблять люди під час війни: це особливо стосується великих міст, де зараз не ведуться активні бойові дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Дікусар пережив обстріл балістичними ракетами: "Наш прапор підгорів, але вистояв! Слава нації!"

Андре Тан закликав не ігнорувати сирену:

Не має значення, де ви: у Вінниці, Львові чи моєму рідному Києві, запам'ятайте раз і назавжди: ігнорувати сирену небезпечно для життя!

Дизайнер пояснив: повітряна тривога — це гарант того, що будь-який снаряд уже був випущений по вашій області чи місту. Це не попередження чи залякування. Спеціально навчені люди сидять 24 години на добу біля монітора, спеціально щоб дати пару хвилин фори.

Ніхто не знає, чи спрацює ППО, чи зіб'ють снаряд. Але якщо навіть його зіб'ють, то яка гарантія, що уламки не впадуть прямо на вас?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімальна група ТСН потрапила під обстріли російських військ на Київщині

Андре також розповів, як треба діяти, якщо почули сирену: в ідеалі варто спуститись у підвал. Але це буває складно зробити, особливо якщо у вас є маленькі діти, так що як мінімум треба пройти вглиб квартири, щоб бути захищеним опорними стінами, або лягти прямо у ванній.

На жаль, багато людей зараз ігнорують сирену. Так працює психологія: поки не торкнулося нас особисто, ми не будемо повною мірою усвідомлювати небезпеку.
Українці, будьте уважні та реагуйте на кожну сирену! Можливо, цей допис врятує комусь життя!

Нагадаємо, що компанія ANDRE TAN у підтримку наших захисників почали шити бронежилети замість звичних суконь, флісовий одяг замість спідниць та спідню чоловічу білизну замість вишуканого жіночого одягу. Про це дизайнер розповів у своєму інстаграмі

Новини по темі