Анна Різатдінова святкує День народження сина: гімнастка розповіла про пологи в Барселоні

Син Анни Різатдінової святкує День народження
Instagram/anna_rizatdinova

Син гімнастки Анни Різатдінової сьогодні святкує День народження.

Поділитися:

Сьогодні синові гімнастки та учасниці "Танців з зірками" 2019 року Анни Різатдінової, Ромі, виповнюється 4 роки. Зірка розповіла на своїй сторінці в Інстаграм зворушливу історію про те, як в Барселоні на світ з'явився її хлопчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Войтенко у "Світському житті" назвав причину своєї сімейної кризи

Анна поділилася: все її життя гімнастку супроводжували жінки: у дитинстві мама тренер з художньої гімнастики, далі становлення як спортсменки й знову навколо одні дівчатка. Тому коли вона дізналася, що у неї буде хлопчик, а не дівчинка, то розгубилася.

Народження дитини — це пік абсолютного щастя. Всю вагітність я намагалася підготувати себе до цього моменту, читала книги про материнство, переглянула багато лекцій. Але це не допомагало мені налаштуватися. Тоді я зрозуміла: треба просто довіритись природі, слухати лише свій внутрішній голос.

ПДР Різатдінової було 1 листопада. Як розповіла сама Анна, вона чекала цього дня, немов на голках, проте Рома не поспішав з'являтися на світ: 

І ось за день до появи сина на світ я сіла на ліжко, гладила животик і казала йому: «Малюку, ми тебе дуже сильно чекаємо і вже шалено любимо!».
12 листопада. Ми з батьками гуляли парком у Барселоні, як раптово я відчула, що відійшли води.

Родина моментально поїхала до барселонської лікарні, проте це був вихідний день. Їм довелося чекати лікаря півтори години. Врешті-решт, все обійшлося добре:

І ось він – довгоочікуваний момент. Після легких і безболісних пологів я нарешті побачила свого Рому: маленького, з пучком чорненького волосся і вагою три вісімсот.
Це почуття назавжди залишиться у моїй пам'яті! Я його дочекалася, почув цей голосок.
І зрозуміла: мій найулюбленіший чоловічок поруч!
З днем народження, синку!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай розповів, як знайомив дружину з колишньою та чи планує синів навчати танцям

Нагадаємо, що Рома народився у 2017 році від бізнесмена Олександра Оніщенко, з яким Анна розлучилася через два роки. В травні в інтерв'ю "Світському життю" Різатдінова розповіла, що, на жаль, батько з сином не спілкується. 

В 2019 році Анна Різатдінова брала участь в "Танцях з зірками", дійшла до фіналу, проте поступилася першим місцем Ксенії Мішиній. Можете перевірити у нас на сайті, коли фінал шоу цього року, а також дивіться півфінал вже наступної неділі. 

Дивіться сюжет, де Анна Різатдінова розповіла, чи спілкується з колишнім та як сама виховує сина Романа:

Новини по темі