Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Ароматна шарлотка з грушею (рецепт)

Пиріг
Простий рецепт для покращення настрою.

Традиційний пиріг шарлотка за зиму вже встигнув набриднути? Тоді просто замініть яблука грушами і ви отримаєте вишуканий десерт з неповторним смаком.

Фото: unsplash.com

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ШАРЛОТКИ З ГРУШАМИ

1. Борошно – 1 скл.

2. Цукор – 1 скл.

3. Розпушувач тіста – 10 г

4. Яйця – 4 шт.

5. Ванільний цукор – 10 г

6. Кориця – дрібка

7. Сіль – дрібка

8. Вершкове масло – 20 г

9. Груші – 5-6 шт.

Фото: pixabay.com

ЯК ГОТУВАТИ ШАРЛОТКУ З ГРУШАМИ

Добре збийте яйця з цукром. Повинна вийти густа піна.

Після цього додайте просіяне борошно із розпушувачем та сіллю.

Продовжуйте збивати. Тісто повинно бути середньої густини, і насичене кисневими бульбашками. Досягти такого ефекту можна лише тривалим збиванням за допомогою міксеру.

Груші наріжте скибками.

Фрукти для такої випічки повинні бути тверді, інакше пиріг перетвориться на суцільну кашу.

Деко змастіть вершковим маслом і викладіть у нього груші. Зверху виливайте тісто, допомагаючи йому силіконовою лопаткою.

Відправляйте у духовку розігріту до 180 градусів. Випікайте 35 – 40 хв.

Фото: freepik.com

Смачного!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкий пиріг з листкового тіста

2019-02-18
Більше новин