Артистка «Жіночого Кварталу» Валерія Товстолєс пригадала зйомки з 4-кілограмовим ревним папугою

Артистка «Жіночого Кварталу» Валерія Товстолєс пригадала зйомки з 4-кілограмовим ревним папугою | 1+1

А також розповіла про конфузи на модельному подіумі.

Поділитися:

21 грудня о 20:15 глядачі 1+1 побачать новий випуск «Жіночого Кварталу». Учасниці найяскравішого і найкрасивішого гумористичного проекту країни з'являться на сцені в розкішних весільних нарядах, а в одному з номерів дівчата «вирушать» на гірськолижний курорт. Родзинкою програми стане мініатюра, в якій Олена Кравець буде оцінювати рухи й пластику прими-балерини Катерини Кухар.

Під час зйомок шоу нам вдалося поспілкуватися з артисткою «Жіночого Кварталу» Валерією Товстолєс. Вона професійна модель, яка брала участь у показах по всьому світу й виходила на подіум разом з Іриною Шейк. Але найбільше їй запам'яталася зйомка з папугою. Детальніше про хвилюючі моменти в роботі моделі і стосунки з дівчатами з «Жіночого Кварталу» Лєра розповіла в інтерв'ю.

Який проект або знімальний день під час роботи моделлю ти згадуєш донині?

Найяскравішою і хвилюючою для мене була зйомка з папугою Ара. Це досить великий і неймовірно красивий птах. Важить папуга 4 кг. Під час зйомки я стояла на високих підборах, в довгій вечірній сукні, а папуга сидів на руці. І мені потрібно було розслабитися, красиво усміхатися, робити вигляд, що мені зовсім не важко і не страшно.

Тобто для тебе зйомка була навіть екстремальною?

І для пташки теж. Я дуже хвилювалася, адже папуга не вмів літати. А ми стояли з ним на вузеньких залізних сходах під куполом оранжереї, на висоті триповерхового будинку. Я боялася, що папуга впаде, але все закінчилося добре. І, як виявилося, ми одне одному сподобалися. Коли папугу відправили в клітку, а мені сказали фотографуватися з голубами, він почав переживати. Дресирувальниця сказала, що він ревнує, у що я одразу не повірила. Але потім він почав кричати моє ім'я: «Лєра, Лєра!». Цю зйомку я досі згадую з приємним хвилюванням.

А конфузи на подіумі або в прямому ефірі траплялися?

Так, пам'ятаю, одного дня я як модель прийшла в «Сніданок з 1+1». Дизайнер Оксана Правник презентувала свою нову колекцію одягу, і мені дали весільну сукню-трансформер. Я мала в прямому ефірі відстібнути спідницю й красиво пройтися. Але зачепилася і заплуталася в сукні.

Як ви з учасницями «Жіночого Кварталу» розважаєтесь у перервах між виступами?

Під час гастролей «Жіночого Кварталу» у нас з дівчатами є досить мало часу на відпочинок, ми багато уваги приділяємо репетиціям. Але коли все ж знаходиться кілька годин перерви, веселимося по повній. Коли вперше були з концертом у Туреччині, ми встигли за три години вільного часу побувати в аквапарку: покупатися в усіх басейнах і покататися на всіх гірках. Будучи в Одесі, нам вдалося знайти час для прогулянок по Дерибасівській і біля моря. Ще ми з дівчатами дуже любимо танцювати й фотографуватися, коли ніхто не дивиться. Знімки робить Марта Адамчук, у неї особливий талант фотографа. У кожній країні, в кожному місті ми знаходимо привід для веселощів, тому разом нам не буває нудно.

Не пропусти вже завтра новий випуск шоу: 

Читай більше про «Жіночий Квартал» тут:

1. 

2. 

3.