Астрологічний прогноз на вихідні: у суботу треба озвучувати мрії, у неділю – бути обережними (коментує астролог)

Прогноз астролога на вихідні та сьомий день у прибуваючому місяці
pixabay.com/theartofsounds2001

Яким буде астрологічний прогноз на найближчі вихідні? Чого нам очікувати у суботу та чому слід бути обережними в неділю? Розповідає астролог.

Поділитися:

Сьогодні – сьомий день у прибуваючому місяці, найсприятливіший день за місячним календарем. Про те, що може означати ця «щаслива сімочка», та чого нам очікувати на вихідні, у програмі «Твій день» розповіла астрологиня та нумерологиня Розалія Романова. Вона говорить:

П’ятниця та перша половина суботи – найкращий і найсприятливіший час для нових починань. Саме зараз треба озвучувати всі свої мрії вголос, і є великий шанс, що вони збудуться.

У п’ятницю і суботу до обіду Всесвіт чує нас дуже добре. Символ цього періоду часу – півень, який несе щастя та зміни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологічний прогноз на липень: кому зірки віщують особливий місяць і чого робити у липні не варто (коментує астролог)

Період у другій половині дня суботи та першій половині дня неділі – це трансформаційна 8-ма місячна доба. Її символ – птах фенікс. Це той день, коли треба змінюватися, пускати в своє життя щось зовсім нове. Не треба дуже поспішати, краще приглядатися до різних підказок.

Дуже рекомендується прислухатися до дітей, оскільки вони інтуїтивні та чутливі і мимоволі можуть підказати нам щось важливе. У суботу ввечері та в неділю зранку добре прибирати в оселі.

Після обіду в неділю в силу вступає летюча миша, і вона може зіпсувати вечір. Астрологиня стверджує:

У неділю треба бути обережними, раніше лягти спати, підготуватися до ймовірно важкого понеділка. Але якщо бути обережними, все буде добре.

Не варто багато чого планувати на цей час. Також слід спробувати розвантажити понеділок до обіду, поки летюча миша ще буде мати силу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли спаде спека та як від неї рятуватися: коментують синоптики та лікар

Дивіться астрологічний прогноз на вихідні від Розалії Романової:

Новини по темі