Бабкін та його вагітна дружина знялися оголеними у новій фотосесії

Сергій та Сніжана Бабкіни оголилися для фотосесії
jetsetter.ua

На 9 місяці вагітності Сніжана Бабкіна має неймовірний вигляд!

Поділитися:

Сьогодні мережу облетіли світлини з нової фотосесії учасників першого сезону оновлених Танців з зірками Сергія та Сніжани Бабкіних для jetsetter.ua. На фото Сергій та його вагітна дружина, що перебуває вже на 9 місяці, позують повністю оголеними. 

Гортайте спокусливі, але разом із тим такі чуттєві знімки закоханих!

 

В ексклюзивному інтерв’ю для видання Сніжана поділилася подробицями про те, як проходить її третя вагітність. Зірка зізналася, що ця вагітність була запланованою. 

«Після народження Веселіни хотіли зачекати кілька років і зайнятися третьою дитиною, але «отямились» лише минулого вересня. Тоді ми зрозуміли, що Веселіні вже майже дев’ять! Тому у нас відбулася розмова, після якої ми вирішили, що час настав. Діти нам тільки допомагають, стимулюють нас бути кращими, працювати більш старанно. Завдяки їм у нас з’являється прагнення йти уперед, тому ми зважилися й з великим бажанням зробили це з першого разу», - поділилася зірка.  

А Сергій Бабкін розповів, як відреагував на новину про вагітність дружини:

Я підскакував аж до стелі та кричав від щастя!

Нагадуємо, що Сергій та Сніжана чекають на появу хлопчика. Сергій зізнався, що чекав саме на нього. 

«Я мріяв про хлопчика. Це чесно. Думав про нього, яким він буде. А все почалося чотири роки тому, коли Снєжка побачила сон. Вона плавала у відкритому океані, й поруч з нею із глибини почало щось підійматися на поверхню. Виринув хлопчик. Він був повністю білий. Волосся та шкіра, як у янгола. Вона спитала його: «Хто ти?», а він відповів: «Я твій» і назвав своє ім’я. І воно дуже несподіване і неймовірно красиве. Музичне, поетичне, співоче, ліричне та історичне. Можу сказати тільки те, що воно має древньоєврейське і древньогрецьке походження.

Повне інтерв’ю пари читайте на jetsetter.ua.

Як Бабкіни готуються до появи малюка - дивіться у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Сніжана Бабкіна вийшла на червону доріжку без макіяжу (фото)

Новини по темі