Барбі та Кен: Онучка Софії Ротару показала свого бойфренда

З ким зустрічається 18-річна онучка Софії Ротару? (ФОТО) | Особисте життя | 1+1
Фото: Дмитро Миронов

Серце 18-річної дівчини полонив французький бізнесмен. 

Поділитися:

Днями онучка української співачки Софії Ротару, Соня Євдокименко, дала інтерв’ю журналістам онлайн-видання PeopleTalk. Модель і співачка похизувалася своїми досягненнями за 18 років, розповіла про захоплення, родину, а також взяла участь у стильній фотосесії.

Фото: Дмитро Миронов

Не оминула Соня й тему особистого життя. Розкривати подробиці романтичних стосунків дівчина не стала, але сказала, з ким саме зустрічається. Обранцем онучки Ротару став французький бізнесмен і колекціонер Марко Дюменіл. Попри те, що спільні фото вже з’являлися в Instagram-сторіз Соні, вона вперше офіційно підтвердила їхній роман.

Також дівчина дозволила виданню опублікувати кілька світлин із коханим. І Соня, і Марко вражають ідеальною, майже «ляльковою» зовнішністю. 

Хоча Соня Євдокименко не потішила шанувальників історією знайомства зі своїм бойфрендом, вона відповіла на інші питання. 

До прикладу, родичка української зірка розповіла, що захоплюється навчанням, мистецтвом, спортом, музикою та модою. Останні два пункти — її найбільша пристрасть: 

Ці сфери мені близькі. В ролі моделі мені подобається надихатися ідеями стилю і ділитися цим. З музикою є нескінченні можливості для самовираження.

Фото: Дмитро Миронов

Наразі вона закінчила навчання в Лондоні та переїхала до Нью-Йорка. В США Соня не припиняє навчання — опановує ремесло дизайнера. У вільний час вона багато гуляє, читає, займається і

Щотижня тренуюся з тренером в Gotham Gym, а ще ходжу на пілатес. Завжди намагаюся урізноманітнити свої тренування і відштовхуюсь від свого самопочуття. 

Також найближчим часом у Соні вийде новий кліп. 

Фото: Дмитро Миронов

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що інша родичка Софії Ротару — її племінниця Sonya Kay — виходить заміж. Дивись відео: 

Також читай більше цікавих новин про Соню Євдокименко:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі