«Батьки пережили всі найстрашніші ночі і дні неподалік Василькова», – ведуча Катерина Осадча привітала тата з днем народження та згадала перші дні війни

Катерина Осадча привітала тата з днем народження і згадала, що батьки з перших днів війни залишалися на Київщині
Instagram/kosadcha

Ведуча "Голосу країни" та "Світського життя" Катерина Осадча привітала тата з днем народження та із жахом згадала перші дні війни.

Поділитися:

Катерина Осадча, ведуча "Голосу країни" та "Світського життя" на 1+1, сьогодні привітала свого тата, Олександра Володимировича, з днем народження. На сторінці в Instagram Осадча опублікувала спільні фото з батьком та підписала їх такими словами:

"Тато, з днем народженням! Я бажаю тобі здоров’я, зберігати цю неймовірну любов до життя і всього, що ти робиш! Ти мій приклад в усьому, люблю тебе!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Знайти своїх” на 1+1: Катерина Осадча розповіла історію відчайдушного пошуку хлопця з Київської області, який з важкими пораненнями опинився в полоні

Згадала Катерина і перші дні війни, а також те, як прощалася з батьками, які не захотіли їхати з власного дому на Київщині. Ведуча пише:

"В лютому, коли ми вирушали з дітьми від батьків на захід України, прощалися і не знали, чи побачимося знову. Батьки залишися у передмісті Києва і разом з котом пережили всі найстрашніші ночі і дні неподалік Василькова. Нескореність духу, захист свого і впевненість, що ти на своїй землі і немає тут місця "русскому миру".

Осадча з мамоюКатерина Осадча з мамою, фото: Instagram/kosadcha

Насамкінець у своєму привітанні батькові Катерина Осадча наголошує:

"Перемога скоро, і вороги нам більше не будуть псувати наше життя".

Дивіться відео про ініціативу Катерини Осадчої "Пошук зниклих":

Новини по темі